Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πιάνιτς και Ρονάλντο “έλυσαν” τον Γόρδιο δεσμό (vid)

Με Πιάνιτς (νέα γκολάρα) και Ρονάλντο (γκολ σε 3ο σερί εντός έδρας ματς), οι Μπιανκονέρι καθάρισαν εύκολα την Σπαλ, για την οποία ήταν άψογος ο πορτιέρε Μπερίσα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είπε μετά το ματς στην Μπρέσια ότι θα συνεχίσει με το 4-3-1-2 όσο είναι εκτός δράσης ο Ντάγκλας Κόστα και η Γιούβε πήρε τη 2η σερί νίκη της με αυτή τη διάταξη, κάνοντας ευκαιρίες. Απέναντι της, όμως, ήταν ένας Μπερίσα που απέκρουε όχι μόνο τα φυσιολογικά αλλά και τα παράλογα, όπως για παράδειγμα σε μια κεφαλιά του Ράμσεϊ προς το τέλος του ημιχρόνου, ή ένα ακροβατικό του Ρονάλντο στο τέλος.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο τερματοφύλακας της Σπαλ μάλλον ήταν ο λόγος που το σκορ δεν ξέφυγε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Μπιανκονέρι έκρυψαν την μπάλα. Εκαναν πιο εύκολα φάσεις, όμως, σε σχέση με προηγούμενα ματς και έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τον Πιάνιτς. Μετά τη σουτάρα στη Μπρέσια, ο Βόσνιος έκανε το ίδιο και κόντρα στη Σπαλ, στο 45ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ. Από εκεί και πέρα, η Κυρία έπρεπε απλά να καθαρίσει το ματς στην επανάληψη και το έκανε, έστω και με καθυστέρηση. Οι Τορινέζοι είχαν ευκαιρίες αλλά ο Μπερίσα απέκρουε συνεχώς, κρατώντας το σκορ στο 1-0, μέχρι να έρθει η φάση του 78ου λεπτού: Σέντρα του Ντιμπάλα από αριστερά, κεφαλιά του CR7, 2-0 το σκορ και οι τρεις βαθμοί κλειδώθηκαν.

Συνθέσεις

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ματουιντί, Πιάνιτς, Κεντίρα (61′ Εμρέ Τσαν), Ραμπιό (77′ Μπεντανκούρ), Ράμσεϊ (65′ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Ρονάλντο.

ΣΠΑΛ (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Μπερίσα, Τόμοβιτς, Βικάρι, Τζούλιο, Μούρτζια (57′ Στρεφέτσα), Μισιρόλι, Βαλντιφιόρι, Σάλα (72′ Γιάνκοβιτς), Ρέκα, Πετάνια, Μοντσίνι (76′ Παλόσκι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected