Football League

Χωρίς νικητή το δραματικό ματς στον Ασπρόπυργο!

Έχασε την ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» από μία δυνατή έδρα, ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, με τον Ασπρόπυργο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλοί στις αρχές του δευτέρου μέρους, όμως, κάποιες στιγμές ολιγωρίας στην άμυνα, τους στοίχισε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε ένα βαθμό από αυτό το παιχνίδι, όμως, μένει με την πικρία πως θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική της Football League.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε βροντερό «παρών» στον Ασπρόπυργο, προσπαθώντας να στηρίξει την ομάδα του για να πετύχει το στόχος της, με τη φωνή και τα συνθήματα του και του αξίζουν συγχαρητήρια.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου, Γκατζολάρι (60’ Ζγκούρι), Γκουγκούδης (55’ Στεφάνοβιτς), Πίντο, Βασιλείου (73’ Κάκκου), Σρέσκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (65’ Ρόκας), Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης (73’ Τζέφερσον), Στεφάνοβιτς, Τσίτας, Ράντι (76’ Λάσκαρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected