Κατηγορίες
Football League

Μοιρασιά στην πρεμιέρα για Ιάλυσο και ΟΦΙ

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Ιάλυσος και ΟΦ Ιεράπετρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League. Δίχως μεγάλες φάσεις το παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Χιντζίδη ο ΟΦΙ

Με την έναρξη της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Παρ’ όλ’ αυτά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά κύλισαν δίχως κάτι το αξιοσημείωτο, με τους δύο μονομάχους να μην καταφέρνουν να φτάσουν με αξιώσεις προς τις περιοχές, με εξαίρεση το δυνατό διαγώνιο σουτ του Μαρτσάκη, το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καραγκιολίδη.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα λάθη του Ιάλυσου, με σκοπό να βρει τις ευκαιρίες που έψαχνε για να ανοίξει το σκορ.

το φιλμ του αγώνα στο xxsports.org

Συνθέσεις

Ιάλυσος Ρόδου (Σάκης Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης, Γιώργου, Ρεκλείτης (60′ Χατζηδίμπας), Αυγενικού, Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης, Παπαδόπουλος (71′ Χειμωνέττος Κ), Μαραγκουδάκης (80′ Κουγιός).

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (78′ Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (71′ Μηνάς), Αναστασόπουλος (90+2 Μάγκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected