Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εμφατική νίκη του Θερμαϊκού στα Τρίκαλα

Ευρεία νίκη του Θερμαϊκού Θέρμης στην έδρα των Τρικάλων, με τη νεοφώτιστη ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να ξεκινά τη φετινή προσπάθεια στη Γ Εθνική με το 2×2.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ημαθίας δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μετά το σπουδαίο “διπλό” στη Φλώρινα, “προσγειώθηκε” απότομα και θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα σε έναν όμιλο με πολλές ομολογουμένως “παγίδες”.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13′ με σουτ του Αχαλινόπουλο και σαν να μην έφτανε αυτό για τους “πράσινους” της Ημαθίας, δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μαυρομάτη να χριστεί σκόρερ.

Για τα επόμενα 20 λεπτά (προς το τέλος του πρώτου μέρους και στην αρχή του δευτέρου) οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και απείλησαν όμως ο Θερμαϊκός ήταν εκείνος που έφτασε στο γκολ και συγκεκριμένα με τον κεφαλιά του Κράββαρη (64′)

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Μαυρομμάτης στο 78′

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Πίκος (32’ Χαλβατζής), Καπετάνος (59’ Κοσέογλου), Παρσόπουλος (71’ Μπαντής), Λίτσι, Σωτηράκης (64’ Κιρκιλιανίδης).

Θερμαϊκός Θέρμης : Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράτζα (68’ Πασιαρδής), Τρόκας, Μπατακόιας, Δοξάκης, Αχαλινόπουλος, Βλαχόπουλος (61’ Χαραλαμπίδης), Κράββαρης (79’ Μπαλικτσής), Μπικιάρης Ν. (63’ Μπικιάρης Ρ.), Μαυρομάτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected