Κατηγορίες
Super League 2

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Πάτρα, παραιτήθηκε ο Μιλόσεβιτς!

Παναχαϊκή και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1. Από δύο δοκάρια οι αντίπαλοι, με 10 από το 55′ οι Ηπειρώτες.

Το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι Πατρινοί ήλθε στο 26΄ με μονοκόμματο σουτ από τον Παπατόλιου μέσα από τη μικρή περιοχή.

Για τον ΠΑΣ, την ισοφάριση έκανε ο Αποστολόπουλος, 12 λεπτά αργότερα, στο 38΄. Ο παίκτης του ΠΑΣ έπιασε φοβερό σουτ από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής και κατέληξε στην εστία της Παναχαϊκής!

Τα δοκάρια του ΠΑΣ ήταν με το Λέο στο 28΄ όταν με κεφαλιά σημάδεψε τη συμβολή των δοκών του Σούλη και στο 63΄: σε κόρνερ του Καρτάλη, κεφαλιά του Σκόνδρα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΣ έπαιζε από το 52΄ με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Πίτου Γκαρσία.

το φιλμ του αγώνα στο Patragoal

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Ζ. Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Μαυριάς (9΄ λ.τ. Μασούρας), Κολ (22΄ λ.τ. Πατρώνης-72΄ Λινάρδος), Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος, Μωραίτης, Τσελεπίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Σιόντης (44΄ λ.τ. Ζιούλης), Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Γκαρσία, Κάστρο, Καρτάλης (71΄ Λιάσος), Νικολιάς, Κρισμάν, Λεό (64΄ Παμλίδης)

Τέλος ο Μιλόσεβιτς!

Ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία και, μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του.

Ο Μιλόσεβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, έδειχνε χολωμένος με τη διοίκηση για διάφορα ζητήματα που έκαναν το έργο του πιο δύσκολο. Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις νεοαποκτηθέντες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια. Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα του Μαυροβουνίου.

Για τη διάδοχη κατάσταση σενάρια θέλουν να βρίσκεται στη λίστα ο Αριάν Μπελά του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ το ματς παρακολούθησε ο Νίκος Γκουλής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected