Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον τελικό της Κωνσταντινούπολης ο Σπύρου!

Ο Χρήστος Σπύρου κατέλαβε τη 2η θέση στο διπλό του SOUL Cup στην Κωνσταντινούπολη και σήμερα θα διεκδικήσει τον τίτλο στο μονό.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Σπύρου πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Βρετανό Taymur Muhammad, από τον οποίο έχανε με σετ, αλλά έφτασε στην ανατροπή με 3-6, 6-1, 6-4.

Κέρδισε για 2η διαδοχική μέρα με ανατροπή στα σετ, καθώς την προηγούμενη είχε αποκλείσει τον Ρώσο Ivan Goncharov επίσης επιστρέφοντας από σετ πίσω, με 4-6, 7-5, 6-2.

Στον τελικό της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, ο 13χρονος Έλληνας τενίστας θα αναμετρηθεί με τον Τούρκο Kerem Ozlale, που πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη στα ημιτελικά με 6-0, 6-0 επί του Ρώσου Amir Asylkozhaev. Ο Ozlale είναι στο Νο.2 του ταμπλό και είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Σπύρου, που είναι στο Νο.6 του ταμπλό του SOUL Cup.

Στο διπλό της διοργάνωσης της Κωνσταντινούπολης ο Σπύρου αγωνίστηκε ήδη στον τελικό, με τον Βούλγαρο συμπαίκτη του Georgi Georgiev, αλλά ηττήθηκαν από τους Ρώσους Daniel Belikov και Goncharov, με 6-0, 7-5.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected