Κατηγορίες
BET

Το μεγάλο ντέρμπι, τα γκολ και ο άσος που δε χάνεται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι, Κυριακή σήμερα και σαφώς έχουμε πολλές επιλογές στα χέρια μας.

Το κουπόνι σχεδόν έχει γεμίσει στο 100%, πολλές επιλογές, ντέρμπι, ματς δίχως αύριο για κάποιες ομάδες και φυσικά γκολ είναι τα όσα μπορούμε να στοιχειοθετήσουμε κοιτώντας το κουπόνι. Βέβαια, κρίνοντας από κάποια χθεσινά ματς, της Ντόρτμουντ για παράδειγμα, η οποία δεν κέρδισε, της Λίβερπουλ που είχε όλη τη τύχη του κόσμου πάνω της και την Μπάγερν που ζορίστηκε, καταλαβαίνουμε ότι πλέον το σπορ προορίζεται για δυνατούς λύτες και φυσικά για προσεκτικούς παίκτες. Σήμερα έχουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι από την χώρα μας, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, φυσικά θα ασχοληθούμε με αυτό και έχουμε και Αγγλία. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Λέστερ-Νιούκαστλ (18:30) :

Χωρίς Σέλβι, Λεζέν και Γκέιλ θα παραταχθεί η Νιούκασλ απέναντι στην φοβερή Λέστερ. Η Λέστερ το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετική, έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά της, θυμίζει την Λέστερ όπως την γνωρίσαμε, έχει 11 βαθμούς σε 6 ματς και η πορεία της είναι ανοδική. Ο Ρότζερς έχει ταιριάξει στην ομάδα, έχει περάσει τη φιλοσοφία του, το πλάνο του και αυτό αποδίδει καρπούς. Έχασε τον Μαγκουάιρ από την άμυνά της, αλλά και πάλι βρήκε τις ισορροπίες της. Πολύ δυνατή άμυνα, καλή επίθεση και ήδη είναι 5η στοχεύοντας δειλά δειλά σε μια ευρωπαϊκή θέση. Η Νιούκασλ έχει ξεκινήσει όπως και πέρσι. Είναι προ τελευταία, δείχνει κακή εικόνα, είναι χωρίς τον Ράφα Μπενίτεθ πλέον και δε δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Παρόλο που έκανε πολύ καλές μετεγγραφές στο επιθετικό κομμάτι, δεν αποδίδουν και προς το παρόν είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Κέρδισε την Λέστερ πέρσι και πρόπερσι αλλά έκτοτε έχει κακή προϊστορία. Οι Αλεπούδες έχουν καλύτερη ομάδα, καλύτερο ρόστερ και με τις απουσίες που έχει η Νιούκασλ δε θα είναι ανταγωνιστική. Άσος στο 1.53 (Stoiximan).

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30) :

Πάμε και στο μεγάλο ντέρμπι δικεφάλων που προαναγγείλαμε και φυσικά αναμένεται από όλους με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες παρουσιάζουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους τόσο σε επίπεδο αγωνιστικής συμπεριφοράς όσο και βαθμολογικής συγκομιδής. Ο ΠΑΟΚ προηγείται της αντιπάλου του μόλις με έναν βαθμό αλλά δεν πείθει με την εμφάνισή του. Η ΑΕΚ πέρασε κρίση και συνήλθε, τουλάχιστον ως τώρα. Κανείς δεν εγγυάται, πως αν χάσει σήμερα, δε θα βυθιστεί ξανά σε αυτή. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν πέρασε τέτοια κρίση, αλλά είναι σε αγωνιστική κάμψη. Μνηστήρες από την Λισαβόνα κάλεσαν με δελεαστική πρόταση τον προπονητή Φερέιρα να αναλάβει την Σπόρτινγκ, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν το συζήτησε καν. Ουδείς όμως, εγγυάται ότι δε θα το συζητήσει σε ενδεχόμενο ήττας. Προς ώρας δεν αποδίδει το πλάνο, η γκρίνια είναι αρκετή, η ομάδα δέχεται γκολ πανεύκολα, ενώ χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι τα μισά γκολ σε σχέση με πέρσι, τα έχει ήδη δεχτεί σε 4 αγώνες. Έχει κάκιστη προϊστορία αλλά το καλό είναι ότι βλέπει τον Μαουρίτσιο να είναι πλέον καλά και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Αντίθετα, η ΑΕΚ θα στερηθεί εκτάκτως τον Σιμόες, ο οποίος χτύπησε. Η ομάδα της Αθήνας φαίνεται ότι έχει βρει ρυθμό και πάει καλά. Αχίλλειος πτέρνα η άμυνα για τους δύο ενώ στηρίζονται στις καλές επιθέσεις τους. Ντέρμπι είναι, κίνητρο και γόητρο πάντα υπάρχουν και πάμε στο gg. GG στο 1.95 (Stoiximan).

Μπείτε από νωρίς το πρωί στο Sportbet.gr και διαβάστε καθημερινά τα προγνωστικά και τις αναλύσεις. Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected