Κατηγορίες
Αθλήματα

Ο Αναστασάκης έμεινε για μία θέση εκτός τελικού, καλή παρουσία για Φραντζεσκάκη στη σφυροβολία

Την ευκαιρία να συμμετάσχει στον πρώτο τελικό της καριέρας του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχασε σήμερα ο Μιχάλης Αναστασάκης, στη 17η διοργάνωση στη Ντόχα του Κατάρ.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου άργησε να βρει το δρόμο για τις μεγάλες βολές κι έτσι το 75,07 μ., που σημείωσε στην τρίτη του προσπάθεια δεν έφτανε για να τον βάλει στον τελικό της σφυροβολίας. Ο 25χρονος έμεινε στην 13η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ με τον 12ο αθλητή να προκρίνεται με 76,22 μ., επίδοση που ήταν στις δυνατότητες του πρωταθλητή μας.

Ο Αναστασάκης ξεκίνησε τον αγώνα του με 72,75 μ. και στη συνέχεια πέτυχε 73,62 μέτρα. Τα φαβορί του αγώνα θα είναι στον τελικό με τους Πολωνούς Φάιντεκ (79,42 μ.) και Νοβίτσκι (77,89 μ.) να προκρίνονται με τις καλύτερες επιδόσεις.

Στο πρώτο προκριματικό γκρουπ είχε αγωνιστεί ο Χρήστος Φραντζεσκάκης (διαβάστε εδώ), οποίος κατέλαβε την 23η θέση με 72,96 μ.

Καλή παρουσία για Φραντζεσκάκη στη σφυροβολία

Το ντεμπούτο του Χρήστου Φραντζεσκάκη σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν πολύ καλό και παράλληλα ελπιδοφόρο.

Ο έφηβος αθλητής συμμετείχε στο πρώτο προκριματικό γκρουπ και είχε καλύτερη βολή στα 72,96 μ., από την πρώτη του προσπάθεια επίδοση που του έδωσε την 12η θέση στο γκρουπ του και την 23η στο σύνολο των δύο γκρουπ. Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης της κατηγορίας Κ20 στη δεύτερη προσπάθεια ήταν άκυρος και στην τρίτη πέτυχε 72,81 μέτρα. Ο Φραντζεσκάκης με τη σημερινή του συμμετοχή στη διοργάνωση απέσπασε πολύτιμες εμπειρίες που είναι σίγουρο πως θα του φανούν χρήσιμες για τη συνέχεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected