Αθλήματα

Στο Hall of Fame της Ελβετίας ο Χαλκίδης!

Στο ψηφιακό αθλητικό μουσείο της Ελβετίας έχει θέσει πλέον ο Γιώργος Χαλκίδης καθώς, όπως ανέφερε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μόλις παρέλαβε ένα δίπλωμα μαζί με ένα μετάλλιο όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Όπως αναφέρει το e-handball, η συγκεκριμένη διάκριση, δίνεται σε ανθρώπους που έχουν περάσει από το Ελβετικό χάντμπολ και άφησαν το…στίγμα τους. Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Χαλκίδης αγωνίστηκε στην Βάκερτουν κατακτώντας πρωτάθλημα, είχε συμματοχή σε Τσάμπιονς Λιγκ καθώς επίσης διετέλεσε και προπονητής σε ηλικιακά τμήματα της ομάδας, όπου όπως λέει και ο ίδιος διατηρεί ακόμα άριστες σχέσεις.

Αποτελεί τεράστια τιμή γι αυτόν καθώς επίσης και πως είναι μια βράβευση που αναγνωρίζει όλους τους κόπους του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο εξωτερικό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτό το βραβείο και ειδικότερα επειδή ήμουν ξένος αθλητής στο πρωτάθλημα. Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα όταν σε τιμάει το ελβετικό χάντμπολ είναι μια αναγνώριση των κόπων και των θυσιών που έκανες όχι μόνο εκεί, αλλά σε όλα τα χρόνια που ήμουν στο εξωτερικό. Μια βράβευση σε αυτό το επίπεδο δίνει άλλη αναγνώριση. Έχω άριστες σχέσεις και με τους ανθρώπους στην Ελβετία αλλά και ιδιαίτερα με την ομάδα μου την Βάκερτουν. Χρωστάω πολλά και στον προπονητή και σε όλους εκεί. Εύχομαι στο μέλλον κάποια στιγμή να συναντηθούμε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected