BET

Φουλ στα γκολ με αποδόσεις αξίας!

Καλημέρα φίλες και φίλοι, ολοκληρώθηκε αισίως και στους 8 ομίλους η δεύτερη αγωνιστική του Champions League με απρόοπτα, εκπλήξεις, πολλά γκολ, επιβεβαίωση των φαβορί αλλά και ομάδες που πρέπει να τις προσέχουμε ιδιαίτερα καθώς δείχνουν ανέλπιστα καλή εικόνα και φοβερή αγωνιστικότητα.

Σημαντικά στοιχεία για την συνέχεια. Σήμερα, ημέρα Πέμπτη, έχουμε ως είθισται Europa League και φυσικά γνωρίζουμε ότι είναι μια απρόβλεπτη διοργάνωση, με πολλές ομάδες, πολλές εκπλήξεις και αυτό είναι το κυριότερο στοιχείο. Με γνώμονα αυτό θα κινηθούμε, θα πάμε στα γκολ δεν θα επιλέξουμε σημεία και πιστεύω θα πάμε καλά. Θα στοχεύσουμε σε ομάδες που είναι επιθετικές, που θέλουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση και για το λόγο αυτό θέλουν να σκοράρουν. Δύο επιλογές και πάμε αμέσως να τις δούμε:

Φέγενορντ-Πόρτο (19:55) :

Ξεκινάμε με το πρώτο ματς, αυτό της Φέγενορντ του Γιάαπ Σταμ που υποδέχεται την Πόρτο του Κονσεϊσάο. Δύο τέως ποδοσφαιριστές, σημαίες όπως συνηθίζουμε να λέμε για τις ομάδες του που πλέον τις καθοδηγούν σε επιτυχίες. Η ολλανδική ομάδα ηττήθηκε δίκαια την πρώτη αγωνιστική μέσα στην Ρέιντζερς, δεν σκόραρε προς μεγάλη έκπληξη πολλών και κυνηγάει πλέον τους βαθμούς. Αντιμετωπίζει τώρα τελευταία είναι η αλήθεια πρόβλημα στο γκολ και στην Ολλανδία και στην Ευρώπη. Με την Αλκμάαρ επίσης δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά με την Τβέντε συνήλθε για τα καλά! Την διέσυρε με 5-1 αλλά πάλι έδειξε τις αμυντικές της αδυναμίες. Δεν υπάρχει ματς που να μη δέχεται γκολ. Αυτό σίγουρα θέλουν να το εκμεταλλευτούν οι Πορτογάλοι, οι οποίοι συνήλθαν εδώ και καιρό, είναι εξαιρετικοί, πολύ επιθετικοί, έχουν καταφέρει να ρυθμίσουν και την άμυνά τους και πάνε όλο και ψηλότερα. Απουσίες δεν έχουν, την πρώτη αγωνιστική κέρδισε αλλά και αυτή δέχτηκε γκολ. Σίγουρα θέλει να κερδίσει το ματς, να κάνει ένα βήμα ακόμα για την πρόκριση. Σίγουρα είναι δύσκολο το ματς, η Πόρτο μάλιστα την Κυριακή υποδέχεται την πρώτη Φαμαλικάο και θέλει να χτυπήσει το ματς. Πάμε σε μια σολομώντεια λύση. GG στο 1.70 (Stoiximan).

Άρσεναλ-Σταντάρ Λιέγης (22:00) :

Συνεχίζουμε με το ματς της Άρσεναλ που υποδέχεται την καλή αμυντικά Σταντάρ Λιέγης. Οι Λονδρέζοι έδειξαν την Δευτέρα στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γ. πολύ καλό πρόσωπο, θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη αλλά τελικά έμειναν στο 1-1. Σκόραραν και δέχτηκαν γκολ. Σημαντικό ματς το σημερινό, καθώς η Άρσεναλ έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο και μέσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης κερδίζοντας χωρίς να δεχτεί γκολ. Παίζει με αυτοπεποίθηση, ρολάρει καλά και έχει τον Ομπαμεγιάνγκ σε άριστη κατάσταση. Η Σταντάρ Λιέγης εδώ και 5 ματς είναι αήττητη. Παίζει εξαιρετικά, έχει καταφέρει αν και βέλγικη ομάδα να έχει δυνατή άμυνα και πολύ καλή επίθεση. Είναι πρώτη με την Άρσεναλ αφού κέρδισε με άνεση την Γκιμαράες με 2-0. Δε θα στηριχτούμε στην προϊστορία τους, γιατί άλλο το παρελθόν και άλλο το μέλλον. Θα επιδιώξουν και οι δύο να σκοράρουν. Δεν έχουν κάποιο ντέρμπι την Κυριακή οπότε μπορούν να παραμείνουν προσηλωμένοι στο σημερινό ματς. Μοιάζουν πολύ ισορροπημένες οι δυο τους και στην πραγματικότητα έτσι είναι. Δεν πάμε σε σημείο. Πάμε και πάλι στα γκολ λοιπόν… GG στο 1.80 (Stoiximan).

Αυτά ήταν τα σημερινά μας προγνωστικά, σας εύχομαι καλή τύχη σε ότι επιλέξετε!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected