Κατηγορίες
Αθλήματα

Εκπληκτική η ανταπόκριση των φιλάθλων στους αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων στη Δράμα! (photos)

Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του ποδοσφαίρου χειροκρότησαν την Εθνική ομάδα Ακρωτηριασμένων στη Δράμα στους πρώτους επίσημους διεθνείς φιλικούς αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την αντίστοιχη του Ισραήλ.

Οι αναμετρήσεις έγινε στο γήπεδο της Νέας Αμισού (27 και 28/9) στο πλαίσιο προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο EURO 2020 στην Κρακοβία. Την πρώτη αναμέτρηση τίμησαν με την παρουσίας τους οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Γιώργος Καραγκούνης: «Τα παιδιά αυτά στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην κοινωνία μας, ένα μήνυμα ζωής. Διδάσκουν ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να σταματά να παλεύει στη ζωή του. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες με τη στάση τους στη ζωή δίνουν δύναμη σε όλους μας».

«Αυτοί οι αθλητές δίνουν το παράδειγμα αν έχεις θέληση μπορείς να καταφέρεις πολλά. Η θέληση νικά όλες τις αντιξοότητες. Μπράβο και στον κόσμο και τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν», είπε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Στο ημίχρονο της πρώτης αναμέτρησης βραβεύτηκε ο Σύλλογος ΑμεΑ Δράμας «Οι Αγωνιστές», τα μέλη του οποίου διακρίθηκαν πρόσφατα με 18 μετάλλια και δύο Πανελλήνια ρεκόρ, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ.

Διοργανώτρια του φιλανθρωπικό αγώνα ήταν η Τοπική Διοίκησης Δράμας (ΙΡΑ) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Δράμας «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Νομού Δράμας και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΙ.Κ.Α.) του Δήμου Δράμας. Στον πρώτο αγώνα η Εθνική Ελλάδος κέρδισε με 5-1 και στον δεύτερο με 3-0. Τις αναμετρήσεις κάλυψε ζωντανά το STAR Βορείου Ελλάδος.

Οι δύο αγώνες είχαν και Βεροιώτικη παρουσία, αφού αγωνίστηκε (βασικός στο πρώτο παιχνίδι) ο αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” Γίδαρης Αριστείδης και δύο εκ των διαιτητών του αγώνα ήταν ο ιδρυτής του σωματείου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και ο Έφορος Αθλητισμού κ. Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος.

είτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected