Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρία γκολ στο…κεφάλι για την παραπαίουσα Τότεναμ! (vid)

Η Τότεναμ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στην έδρα της Μπράιτον (3-0), σε ένα ματς που επισκιάστηκε από τον σοβαρότατο τραυματισμό του Ούγκο Γιορίς.

Η ασταθής εικόνα της Τότεναμ από το ξεκίνημα της σεζόν συνεχίζεται, με τους «Σπερς» να γνωρίζουν ακόμα μια ήττα μακριά από την έδρα τους, δείχνοντας ξανά ευάλωτοι στα μετόπισθεν. Η Μπράιτον κατατρόπωσε με 3-0 την ομάδα του Ποτσετίνο, σε ένα παιχνίδι πάντως το οποίο επισκιάστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Ούγκο Γιορίς.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, μόλις στο 3′ ο Γιορίς στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα, του έφυγε από τα χέρια, με τον Μοπάι από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Μπράιτον. Ο Γάλλος γκολκίπερ πέφτοντας προς τα πίσω είδε τον αγκώνα του να λυγίζει και να «διαλύεται» σε έναν σοκαριστικό τραυματισμό που «πάγωσε» όλο το γήπεδο!

Ο Γιορίς έφυγε με φορείο, με τους παίκτες της Τότεναμ να επηρεάζονται εμφανέστατα από το περιστατικό. Ο Γκαζανίγκα ήταν αυτός που πήρε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, αλλά στο 32′ δεν μπόρεσε να γλιτώσει το 2-0 της Μπράιτον. Παρότι απέκρουσε την προσπάθεια του Κόνολι, ο φορ των «Γλάρων» παίρνοντας το ριμπάουντ έκανε το 2-0.

Η Τότεναμ δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το 3-0. Ο Κόνολι με ένα όμορφο διαγώνιο σουτ στο 65′ έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα των «Σπερς», οι οποίοι είχαν καταρρεύσει. Στη συνέχεια ο Σον έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να μειώσει το σκορ, με την Μπράιτον να πανηγυρίζει το πρώτο της τρίποντο έπειτα από τη νίκη της στην πρεμιέρα και την Τότεναμ να συνεχίζει να προβληματίζει με το αγωνιστικό της πρόσωπο.

Συνθέσεις

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Ράιαν, Γουέμπστερ, Μπερν, Ντανκ, Μοντόγια, Στέφενς (90′ Μάρεϊ), Γκρεμπ, Μόι, Αλζεϊτ (88′ Μπονγκ), Μοπάι, Κόνολι (80′ Μπισουμά)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γιορίς (8′ Γκαζανίγκα), Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Σισοκό, Λαμέλα, Έρικσεν, Ντάιερ, Ντομπελέ (46′ Γουίνκς), Σον (73′ Λούκας Μόουρα), Κέιν

https://www.youtube.com/watch?v=jsw4z-_hiXM

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected