Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πέρασε από τη Λάρισα ο ΑΟ Σελλάνων (photos)

Ο Ηρακλής Λάρισας υποδέχθηκε το Σάββατο (5/10) τα Σέλλανα στο γήπεδο Φιλιππούπολης για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Το λαρισινό συγκρότημα παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο τελικό 0-2. Παράπονα είχαν οι γηπεδούχοι από την διαιτησία του ματς.

Το ματς έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Η αναμέτρηση είχε δύναμη, πάθος και αρκετές προσωπικές μονομαχίες.

Ο Ηρακλής δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν είχε την πολύ καλή τελική προσπάθεια. Ο Γηραιός προσπάθησε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Από την άλλη τα Σέλλανα διαθέτουν μία έμπειρη ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σημείωσε δύο γκολ και πήρε μία πολύτιμη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που πάλεψε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας : Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (82’ Αθανασιάς), Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Τσακάλι (84′ Αλεξανδρής), Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης, Νάστας, Κακαβίτσης, Ζαφειρίου (56’ Μουξιός), Κοντοθανάσης (77’ Φώτος).

ΑΟ Σελλάνων : Σταυράκης, Μετούσι (94′ Παπαδόπουλος), Κοντός (69’ Καλούσης), Αρχοντής, Χάδιαρης, Διπλάρης (86′ Τζάνης), Παπαγεωργίου (80’ Τζουμάκης), Λούγκος, Τζέκος, Μπιτέλης, Καλφούντζος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected