Αθλήματα

Σαρωτικός ο Αερωπός Έδεσσας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι!

Ιστορικό διπλό πρόκρισης στην Κύπρο επί του Προοδευτικού Πάφου πέτυχε ο Αερωπός Έδεσσας στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Challenge Cup.

Χωρίς να συναντήσει στην ουσία καμία αντίσταση από τον Προοδευτικό Πάφου, ο Αερωπός Έδεσσας επικράτησε με σκορ 17-35 της κυπριακής ομάδας και πλέον μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Challenge Cup.

Όπως αναφέρει το e-handball, η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη ήταν εξαιρετική από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, με τον αντίπαλο Προοδευτικό να μην στέκεται το ύψος των περιστάσεων και ουσιαστικά να τίθεται εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων μιας και το τελικό σκορ του παιχνιδιού μοιάζει ακατόρθωτο να ανατραπεί.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή της αναμέτρησης με το «πόδι στο γκάζι» και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Κύπριους να αντιδράσουν. Οι Εδεσσαίοι έκαναν το 1-5 και το 2-10, κάτι που ουσιαστικά τελείωσε το ματς πριν καν αρχίσει, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 6-17.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα από την Πάφο έδειξε μια αντίδραση, ωστόσο στην συνέχεια τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν όπως ακριβώς και στο πρώτο μέρος. Η μακεδονική ομάδα έφτασε σε σημείο να προηγηθεί ακόμα και με 18 γκολ, διαφορά που διατηρήθηκε μέχρι και την λήξη με τελικό σκορ 17-35.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected