Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Άρης – Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Από το σημερινό (6/10) πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Superleague ξεχωρίζουν το ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό και το ματς στην Τρίπολη μεταξύ Αστέρα και ΠΑΟΚ.

Δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια που για μια ακόμη Κυριακή θα προσφέρει στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στην πιάτσα των ταξί Βέροιας!

Στην Τρίπολη διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους Αστέρας και ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες παραμένουν στους 3 βαθμούς έπειτα από ήττα στο Ηράκλειο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έρχεται με ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ και θέλει το διπλό σε μία δύσκολη έδρα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Απών για τους γηπεδούχος είναι ο τιμωρημένος Ματίας Ιγκλέσιας, αλλά Πασαλίδης και Χαουρέγκι μπήκαν στην αποστολή. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού Μίροσλαβ Στοχ και Δημήτρης Πέλκας θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη.

Το μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής διεξάγεται στο «Κλ. Βικελίδης» μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από την ΑΕΛ με θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνει αντίδραση έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα στο Champions League, ώστε να επανέλθει ηρεμία. Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη, με τον Απόστολο Τερζή να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Εκτός της αποστολής των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά, χωρίς να υπάρχει κάποια έκπληξη από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το πρόγραμμα της ημέρας :

Βόλος-Ατρόμητος 15:00

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 17:15

ΟΦΗ-Πανιώνιος 17:15

Άρης-Ολυμπιακός 19:30

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected