Football League

Διπλό ολκής για τα Τρίκαλα!

Πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Διαγόρας Ρόδου γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τα Τρίκαλα με 2–1.

Οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν να βρουν τον καλό τους ρυθμό, με εξαίρεση ίσως στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, κάτι το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχουν ορισμένα παράπονα και από τη διαιτησία (με αποκορύφωμα ένα πέναλτι υπέρ τους στο πρώτο ημίχρονο), όμως αυτό ασφαλώς και δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για τη γενικότερη παρουσία τους στο παιχνίδι που δεν ήταν καλή. Τα Τρίκαλα ήταν πιο ουσιαστικά και με περισσότερο καθαρό μυαλό, κατάφεραν να φθάσουν στην κατάκτηση μιας σημαντικής νίκης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας έκανε μια μέτρια εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που η αλήθεια είναι ότι έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να απειλήσουν δυο φορές όλες και όλες με πρωταγωνιστή τον Μπαρμπαρούση και από εκεί και πέρα δεν ήταν εφικτό να πλησιάσουν με αξιώσεις τα καρέ του Ζαρόπουλου. Από την άλλη πλευρά και τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία, ωστόσο τους βόλευε ο ρυθμός του παιχνιδιού ενώ στάθηκαν και τυχεροί καθώς σε ένα άτυχο μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή από τον Μανωλάκη στον Pelaez πήραν το πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου μπήκε πιο δυνατά και έδειξε περισσότερο διάθεση. Δεν είναι τυχαίο το ότι σχετικά νωρίς, στο 57’ κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση και να σκορπίσει το αίσθημα της αισιοδοξίας ότι θα μπορούσε από εκεί και να πέρα να γυρίσει το παιχνίδι. Όσο περνούσαν όμως τα λεπτά, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και τα Τρίκαλα σταδιακά κατάφεραν να ισορροπήσουν.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Ηλιάδης (80’ Πατσαρούχας), Γεωργίου (65’ Γλυνός), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννιτζής, Ζεγούσης, Τσίπρας, Γρηγορόπουλος (70’ Aleksic), Σταμάτης (75’ Παπαγεωργίου), Ριζογιάννης, Pelaez (63’ Λώττας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected