Κατηγορίες
Super League 1

Πέρασε από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ, συνεχίζει το σερί ο Σφιντέρσκι! (photos)

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη εκεί που ηττήθηκε για τελευταία φορά και συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί, όπως και ο σκόρερ του πρώτου γκολ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος και πιο… έμπειρος, με τους Αρκάδες να μην έχουν το καθαρό μυαλό να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα παρέμεινε αήττητη για 41 παιχνίδια, παίρνοντας τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε τους 3 βαθμούς μετά από έξι παιχνίδια.

Καλό ρυθμό είχε από το ξεκίνημα το παιχνίδι στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες. Στο 11’ ο Σφιντέρσκι δεν βρήκε στόχο από καλή θέση. Ο Αστέρας Τρίπολης επιχείρησε να ισορροπήσει και στο 25’ ο Ζίφκοβιτς νίκησε τον Φερνάντεθ σε τετ-α-τέτ. Στο 33’ μετά από μπαλιά του Μάτος, ο Σφιντέρσκι με πλασέ πέτυχε το 0-1, σκοράροντας για τρίτο συνεχόμενο ματς. Στο 40’ ο Αστέρας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Μάτος πάνω στον Φερνάντεθ, αλλά ο Μανούχος είδε τη φάση στο VAR και συνέχισε το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελ Καντουρί έκανε τη μπαλιά στο 47’, ο Μαρτίνες προσπάθησε να κόψει, αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR για ενδεχόμενο οφσάιντ του Ελ Καντουρί, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά. Οι Αρκάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 58’ ο Σουάρεθ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Καπίγια, μείωσε σε 1-2. Στο 64’ ο Μαρτίνες απείλησε με σουτ, αλλά ο Ζίφκοβιτς επενέβη σωτήρια.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, με τους δύο προπονητές να κάνουν αλλαγές. Στο 86’ ο Λημνιός έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στα τελευταία λεπτά ο Αστέρας πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις και το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ έμεινε ως το τέλος.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνες, Βαλιέντε, Ματρικάρντι (89’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σουάρεθ, Καπίγια, Μουνάφο (76’ Χαουρέγκι), Ριέρα (82’ Σίτο), Μαρκ Φερνάντεθ, Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός, Ελ Καντουρί (76’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67’ Μαουρίσιο), Σφιντέρσκι (77’ Άκπομ).

φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected