Football League

Εντός έδρας πρεμιέρα και τρίποντο για τον ΟΦΙ!

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη

Τη Νίκη Βόλου υποδέχτηκε ο ΟΦ Ιεράπετρας για την 2η αγωνιστική της Football League, της οποίας και επικράτησε με 2-1.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με τον ΟΦ Ιεράπετρας να έχει ελαφρώς την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να την μετουσιώσει σε γκολ. Μάλιστα, οι πολλές διακοπές από σφυρίγματα του διαιτητή δεν άφηναν τις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό

Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος αφού οι δύο ομάδες μπήκαν αμφότερες πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, και να πετύχουν και τρία γκολ. Συγκεκριμένα, ο ΟΦΙ πήρε προβάδισμα στο 49’ με τον Χιντζίδη έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το 2-0 ήρθε στο 56’ από τον Αποστολόπουλο. Ο Κατσικοκέρης είδε την κίνηση του Αποστολόπουλου μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος βγήκε σε τετ α τετ και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Νίκη Βόλου κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μασκουνιάν, όπου εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των ασπρόμαυρων.

Μάλιστα, η Νίκη θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αφού είχε δοκάρι με τον Ροχάνο στο 72’ αλλά και ακυρωθέν γκολ στο 83’ από τον Κρούζ, όπου είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Το φιλμ του αγώνα:
2’ Εκτέλεση κόρνερ του Ντομίνγκεζ, ο Κρουζ με πλασέ στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
8’ Διακοπή στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού του Αποστολίδη, μέσα ιατρικό επιτελείο.
24’ Εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, κεφαλιά του Κατσικοκέρη γκολ, όμως ακυρώνεται ως οφσάιντ.
34’ Εκτέλεση φάουλ του Σέχου, πάνω στο τείχος στην επαναφορά ο ίδιος, η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.
38’ Αντεπίθεση για την Νίκη Βόλου, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν αρχικά, όμως ο Κρουζ επιχείρησε το σουτ από την γραμμή της περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ.
49’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ τυο Χιντζίδη, 1-0 για τον ΟΦΙ.
56’ Αποστολόπουλος μετα΄από πάσα Κατσικοκέρη, σε τετ α τετ 2-0.
70’ Εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη, ο Ροχάνο βγήκε σε ετ α τετ ΄΄όμως η μπάλα πέρασε αουτ
72’ Τετ α τετ του Ροχάνο μετά από κάθετη μπαλιά του Μπιτσάκου, ο πρώτος έκανε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
83’ Γκολ για την Νίκη Βόλου με τον Κρουζ, το οποίο όμως ακυρώνεται, αφού έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του ΟΦΙ, Καραγκιολίδη.
87’ 2-1 μειωσε η Νίκη Βόλου με τον Μασκουνιαν, λαθος της αμυνας.

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας (Γ. Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (77’ Μπάμπης), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (75’ Μηνάς), Αναστασόπουλος (92’ Μάγκας).

Νίκη Βόλου ( Ι. Χόβε): Αποστολίδης, Ροχάνο, Ντομίνγκεζ, Κρουζ, Μπαλάφας (64’ Μασκουνιάν), Κυριακίδης Κ., Μπιτσάκος, Γκαρσία (83’ Τσιώλης), Βοσκόπουλος (69’ Ιορδανίδης), Παγώνης, Αλιατίδης.

φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected