Football League

Μεγάλη νίκη της Βέροιας με αριθμητικό μειονέκτημα! (photos)

Δύο τέρματα του Πασά στο 84’ και στο 90’ ήταν αρκετά για να πάρει τη νίκη η Βέροια, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και μάλιστα παίζοντας με 10 παίκτες

Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Η Βέροια παρουσιάστηκε καλύτερη στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα, παίρνοντας τη νίκη με δύο τέρματα του πρώην ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι καλύτερος αγωνιστικά, αλλά τους παίκτες του να μη μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Αξίζει να αναφερθεί πως στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκε καμία κλασική ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς στο 52’ ο Πέντα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ωστόσο, ο Πασάς άνοιξε το σκορ στο 84’ με κοντινό πλασέ. Ο ίδιος παίκτης στο 90’ βρήκε και πάλι δίχτυα, με μακρινό σουτ.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός (89’ Πόζογλου), Τσιάρας (73’ Ντούνης), Σκοπελίτης, Ρόκας, Τσίτας, Στεφάνοβιτς (63’ Κουτσιανικούλης), Ράντι.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Βεργώνης (75’ Πασάς), Πέντα, Μεληκιώτης (64’ Σκαθαρούδης), Κανούλας (70’ Ταΐρης), Σιμόνι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected