Κατηγορίες
Football League

Χατ-τρικ ο Γεωργίου και η πρώτη νίκη του Διαγόρα!

Έχοντας για πρώτη φορά τον Πέτρο Ρουτζιέρη στον πάγκο του, ο Διαγόρας επικράτησε άνετα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα του Θεσπρωτού με 4–1 και πανηγύρισε έτσι την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Football League.

Πέρα όμως από την κατάκτηση των βαθμών που ασφαλώς και είναι η ουσία, ο Διαγόρας έδειξε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τις πρώτες δυο αγωνιστικές και αυτό είναι κάτι που κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου να βλέπουν με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον στο πρωτάθλημα.

Ο Διαγόρας είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε μια ομάδα που μπόρεσε να είναι μέσα στο παιχνίδι μόνο στην διάρκεια του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η υπεροχή των παικτών του Πέτρου Ρουτζιέρη ήταν καθολική και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τους. Σε μεγάλη ημέρα ήταν ο Γεωργίου ο οποίος κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ, αποτελώντας έτσι δικαιωματικά τον πιο σημαντικό παίκτη της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης (84′ Μκρτσιάν), Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρι, Μπελέρης (41′ Κασνέτση), Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κινάλης, Villafanes, Δημητρούλας, Dala Costa, Σερβιδάκης, Μόνης, Σταυρίδης, Κολτσίδας, Μπίκας (66′ Γκέκας), Ευθυμίου (72′ Γώγος), Κόλλας (70′ Ραμίρεζ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected