Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

“Μεγάλο” διπλό στη Νίκαια ο ΟΦΙ, 1-0 τον Ιωνικό

Συνέχεια στο αήττητο και εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League έδωσε ο ΟΦ Ιεράπετρας στη Νίκαια όπου επικράτησε του Ιωνικού με 1-0 για την 3η αγωνιστική.

“Χρυσός” σκόρερ ο Αποστολοπούλος. Αήττητη και πρώτη (με δύο συγκατοίκους) στη βαθμολογία η ομάδα του Λασιθίου.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, στο 32ο λεπτό ο Κατσικοκέρης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τιεντσέ και πάσαρε στον Αποστολόπουλο, ο οποίος δεν αστόχησε και πλάσαρε τον Κουρεπίνη για το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ο σκόρερ τραυματίσθηκε λίγα λεπτά αργότερα (στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου) κι αντικαταστάθηκε από τον Μηνά.

Η ομάδα της Νίκαιας προσπάθησε να αντιδράσει, είχε την υπεροχή, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές στην εστία του Καραγκιολίδη, αλλά δε μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Κρητική ομάδα, η οποία έχει επτά βαθμούς μετά από τρεις αγώνες (δύο νίκες, μία ισοπαλία).

Συνθέσεις

Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Καλλέργης (64′ Ντάγκρας), Παπουτσογιαννόπουλος, Γκούφας, Μάναλης (64′ Παπατζίκος), Ιωάννου, Τιέντσε, Φουρλάνος (84′ Μανωλάς), Κρητικός.

ΟΦΙ (Ιωάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζέλεπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (78′ Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης (90′ Μπάμπης), Αποστολόπουλος (44′ Μηνάς), Αναστασόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected