Κατηγορίες
Διάφορα

Ξανά στο σπίτι του μικρός Θανάσης, σπουδαία η πρωτοβουλία των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών!

Στο σπίτι του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης επέστρεψε ο Θανάσης, μετά τη δύσκολη επέμβαση στη σπονδυλική του στήλη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους οι Εθελοντές Δοτών Μυελού των Οστών, το ποσό που συγκεντρώθηκε κατόπιν πρωτοβουλία τους (αλλά και μεμονωμένων ή οργανωμένων προσπαθειών από όλη την Ημαθία και όχι μόνο) βοηθούν σημαντικά στην προσπάθεια του Θανάση να ζήσει φυσιολογικά, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του.

Να συγχαρούμε για μια ακόμη φορά τους Εθελοντές για το τεράστιο έργο που επιτελούν αλλά και όλους όσους συνέδραμαν για τη στήριξη του μικρού Θανάση.

Αναλυτικά :

Σήμερα ο Θανασάκης μας γύρισε στο σπίτι του μετά από την δύσκολη επέμβαση που υπεβλήθη❣ Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέσα σε 10 μέρες (3555,00 €) παραδόθηκε για την επέμβαση στην σπονδυλική στήλη του μικρού.

Οι γονείς με δάκρυα στα μάτια μας ευχαρίστησαν και εμείς με την σειρά μας ευχαριστούμε την ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΟΠΚΕ ΗΜΑΘΙΑΣ, τους κατοίκους ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ, ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΜΕΛΙΚΗΣ, ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΝΑΟΥΣΑΣ, ΚΟΠΑΝΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΡΟΔΟΥ και ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ καθώς και όλα τα καταστήματα που βοήθησαν τον μικρό Θανάση.

Σας ευχαριστούμε όλους σας για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μας!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected