Κατηγορίες
Basket

Από τα χέρια του Πάσαλιτς η πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο!

Με ανατροπή και τρίποντο του Μουχάμεντ Πάσαλιτς 2’’ πριν την λήξη ο Πανιώνιος πέτυχε στο «Σοφία Μπεφόν» επί του Ρεθύμνου (70-67) την πρώτη νίκη του στη Basket League της φετινής σεζόν.

Οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν από το -10 (52-42) στο οποίο βρέθηκαν στο 28’ και κατάφεραν στο φινάλε να πάρουν τους δύο πρώτους βαθμούς τους στο Πρωτάθλημα. Αντίθετα, η κρητική ομάδα έμεινε χωρίς νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της κανονική περιόδου της Basket League.

Υπηρεσιακός προπονητής. Ένας αποκλεισμός από το Κύπελλο που… πόνεσε και ένα ρόστερ που ακόμα «σμιλεύεται». Όλα αυτά ήταν στο καθημερινό «μενού» για τον Πανιώνιο πριν το ματς με το Ρέθυμνο και το επιδόρπιο των 10 πόντων της διαφοράς για τους Κρητικούς στο 29′ (42-52) ήταν ένα… ιδανικό σκηνικό για να φέρει ακόμα μεγαλύτερη γκρίνια στις τάξεις του «Ιστορικού».

Κάπου εκεί όμως μίλησε η… ψυχή των γηπεδούχων, που επέστρεψαν στο ματς με τους Σαμάρντο Σάμουελς (έκανε ντεμπούτο με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ) και Φώτη Λαμπρόπουλο (20 πόντοι), προτού αναλάβει ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς για να δώσει τη νίκη με τρίποντο σχεδόν στη λήξη!

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 32-29, 47-54, 70-67.

τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected