Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η δεύτερη σερί νίκη για τον σπουδαίο Ηρακλή!

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Ηρακλής Λάρισας με κεκτημένη ταχύτητα από την εκτός έδρας νίκη στο Καρπενήσι, κέρδισε το Σάββατο (19/10) και την Αταλάντη στο στάδιο Αλκαζάρ με σκορ 3-0.

Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου παίξανε με περίσσιο πάθος και έτσι στο τέλος ανταμείφθηκαν με το ευρύ σκορ 3-0. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Ναρίνογλου, Νάστας και Ψωμολιάς. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς έγινε παρουσία αρκετού κόσμου και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Ο Ηρακλής ήταν εντυπωσιακός και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Από το πρώτο λεπτό μπήκε αποφασισμένος στο ματς, πρέσαρε πάρα πολύ τον αντίπαλο και παίζοντας παιχνίδι κατοχής σε όλο το 90λεπτο πήρε μία σημαντική νίκη.

Από τα πρώτα λεπτά ο Ηρακλής έδειξε το πόσο το θέλει το παιχνίδι και με ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε στο στόχο του. Στο τέλος οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας πήραν το χειροκρότημα από τους φιλάθλους για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Κρίτσας, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας (86’ Τάρτας), Νάστας, Μανιώτης, Ναρίνογλου (68’ Τσαπατώρης), Ζαφειρίου (80’ Μουξιός), Κακαβίτσης (72’ Κοντοθανάσης).

ΑΠΟ Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σάκκας (73’ Σαλϊάι), Πάππος, Ζυγογιάννης, Λυτάκης (65’ Λαμπρόπουλος), Τσακανίκας, Μαλισσόβας, Δουβάρας, Δήμος (86’ Ντζιός), Τζιβεκέλης.