Football League

Καλαμάτα από τα παλιά, πήρε μία ακόμη νίκη και κρατά τα ηνία της Football League!

Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση για τη Μαύρη Θύελλα, που συνοδεύτηκε από την τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς στη Football League.

Βέβαια, ο παράγοντας τύχη παίζει πάντα σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, τον οποίο είχε σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας, καθώς ο Ιωνικός είχε τις ευκαιρίες για να αλλάξει τη μοίρα του στο σημερινό ματς.

Μπροστά σε 2000 περίπου θεατές (60 περίπου των φιλοξενούμενων), η Καλαμάτα κατάφερε να πάρει το σπουδαίο τρίποντο και να φτάσει τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 57ο λεπτό ο Λυμπέρης Στεργίδης.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα σημειώθηκε στο 27′ όταν ο Βουκμίροβιτς έβγαλε τη σέντρα και μπάλα πέρασε χωρίς ο Νίκιτς να τη βρει και να τη σπρώξει στα δίχτυα του Κουρεπίνη.

Στο 39′ η Καλαμάτα είχε διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Ράκιτς και Μπάμπη, ενώ στο 43΄ ήταν η σειρά του Ιωνικού, αλλά ο Ντάγκρας αστόχησε.

Στο 49′ και πάλι ο Ντάγκρας σούταρε, αλλά απέκρουσε ο Στεφανάκος, για να ακολουθήσει το γκολ της Καλαμάτας (57′) το οποίο και έκρινε την τύχη του αγώνα.

Στο 63′ ο Ιωνικός είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και μάλιστα διπλή, με τον Στεφανάκο να αποκρούει δις τις προσπάθειες των Καλλέργη και Κρητικού.

Στο 89′ ο Στεργίδης πάσαρε για τον Αλεξόπουλο στο πρώτο δοκάρι αλλά πρόλαβε ο Κουρεπίνης.

Συνθέσεις

Καλαμάτα : Στεφανάκος, Μάκος, Τσουβαλτσίδης (78’ Τσιβεκελίδης), Γαλούπης, Στεργίδης, Ζαχαρόπουλος, Ράκιτς (81’ Αλεξόπουλος), Βουκμίροβιτς, Οσμανάγιτς, Μπάμπης (66’ Δήμος), Ιντζίδης

Ιωνικός : Κουρεπίνης, Μουστάκης, Ιωάννου, Παπατζίκος (46’ Μακρίδης), Γκούφας, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Φουρλάνος, Καλλέργης, Ντάγκρας (71′ Καλογέρης), Κρητικός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected