Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πήρε σκορ και από τους τρεις, πήρε την εύκολη νίκη η Μπαρτσελόνα! (vid)

Η Μπαρτσελόνα, με τους Γκριεζμάν, Μέσι και Σουάρες να σκοράρουν, σημείωσε την τέταρτη σερί νίκη της με 3-0 στην έδρα της Έιμπαρ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Primera Division.

Το νικηφόρο σερί που είχε «χτίσει» πριν τη διακοπή συνέχισε η Μπαρτσελόνα στο «Ιπουρούα». Οι Μπλαουγκράνα με τα γκολ της μαγικής επιθετικής τους τριπλέτας, των Γκριεζμάν (13′) , Μέσι (58′) και Σουάρες (66′) κατάφεραν να πάρουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, επικρατώντας με 0-3 της Έιμπαρ και να σκαρφαλώσουν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Primera Division.

Η Μπαρτσελόνα, που είχε σε φοβερή μέρα τον Αντουάν Γκριεζμάν (είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα) περιμένει πλέον το αποτέλεσμα της Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μαγιόρκα.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Έιμπαρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Κότε, Πάουλο Ολιβέιρα, Ντιόπ, Πέδρο Λεόν (63′ Εσπόσιτο), Ορεγιάνα, Ντε Μπλάσις, Σέρχιο Άλβαρεθ, Τσάρλες (79′ Κίκε), Σέρχι Ενρίτς (71′ Ινούι)

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Ζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο (46′ Σεμέντο), Ουμτιτί, Λενγκλέ, Μπουσκέτς, Αρτουρ (71′ Βιδάλ), Ντε Γιόνγκ (79′ Ράκιτιτς), Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected