Super League 1

“Καρδιοχτύπησε” αλλά συνέχισε το σερί ο Ολυμπιακός (photos)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του μαχητικού ΟΦΗ και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Σουντανί πέτυχε και τα δύο γκολ των «ερυθρόλευκων», ενώ οι Κρητικοί είχαν μειώσει με τον Ναμπί. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και από μια φάση που διαμαρτύρονται. Ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι στο 33’ σε μαρκάρισμα του Σεμέδο στον Φιγκεϊρέδο, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Γκερέρο στο 66’ μέσω VAR λόγω οφσάιντ.

Εξαιρετικό ρυθμό από το ξεκίνημα είναι ο αγώνας στο Φάληρο. Ο ΟΦΗ επιχείρησε την πρώτη επίθεση, αλλά ο Σεμέδο ήταν οφσάιντ και στο 3’ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Λοβέρα. Στο 11’ ο Ποντένσε έκανε τη σέντρα και ο Σουντανί με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο ΟΦΗ επιχείρησε να ανεβάσει την απόδοσή του και με τον Τσιλιανίδη απείλησε τον Σα.

Στο 33’ σημειώθηκε μια φάση για την οποία ο ΟΦΗ ζητά πέναλτι σε ανατροπή του Φιγκεϊρέδο από τον Σεμέδο, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν έδωσε κάτι, ενώ από το VAR δεν του είπαν κάτι διαφορετικό. Οι Κρητικοί όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο 45+1’ έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης με εκπληκτικό σουτ του Ναμπί.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με φρενήρη ρυθμό και στο 54’ ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ, αλλά το σουτ του Ναμπί σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 57’ ο Ολυμπιακός απάντησε με γκολ, όταν από λάθος του Νάστου, ο Γκερέρο έβγαλε τη μπαλιά και ο Σουντανί με σουτ έγραψε το 2-1. Στο 66’ οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Γκερέρο, αλλά δεν μέτρησε, γιατί ο Σουντανί ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης και με χρήση του VAR ακυρώθηκε το τέρμα. Ο Ολυμπιακός απείλησε την εστία του Σωτηρίου με κάποια σουτ, ενώ ο ΟΦΗ κρατούσε μπάλα, αλλά δεν μπορούσε εύκολα να φτάσει στα καρέ του Σα. Το 2-1 διατηρήθηκε ως το τέλος, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει μια ακόμα νίκη.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (63’ Γκασπάρ), Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα (56’ Μασούρας), Σουντανί (82’ Καμαρά), Γκερέρο.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος (64’ Κουτρουμπής), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης (87’ Βαζ), Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο (71’ Μάνος).

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected