Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άρχισαν να…γκαζώνουν τα “μωρά” του Λάμπαρντ! (vid)

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς ξεκίνησε βασικός μετά από αρκετό καιρό και βάλθηκε να αποδείξει σε όλους πως αξίζει να ξεκινάει βασικός.

Με χατ – τρικ του 21χρονου Αμερικανού εξτρέμ η Τσέλσι επιβλήθηκε με 4-2 της Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και «έπιασε» τη Λέστερ στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Το φετινό πρωτάθλημα άρχισε για την Τσέλσι με μια 4άρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford… Γενικά τα πράγματα πήγαιναν όσο πιο στραβά γινόταν για τον Φρανκ Λάμπαρντ αρχικά, αλλά στη συνέχεια έστρωσαν. Και τώρα οι Λονδρέζοι είναι σε διαδικασία… απογείωσης, αφού όλα έχουν αντιστραφεί και πάνε από το καλό στο καλύτερο. Με τον Πούλισικ να κάνει χατ-τρικ και τον Γουίλιαν να βρίσκει δίχτυα κι αυτός, η Τσέλσι για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία έφτασε στις 4 σερί εκτός έδρας νίκες με τουλάχιστον τρία γκολ στο κάθε τρίποντο και έφτασε στους 20 βαθμούς, όπου είναι και Λέστερ, με την οποία μοιράζεται την 3η θέση. Και στο Stamford Bridge μάλλον δικαιούνται να αισιοδοξούν για ακόμη καλύτερη συνέχεια…

Συνθέσεις

Μπέρνλι (Σον Ντάιτς): Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Πίτερς, Χέντρικ (84′ Μπρέιντι), Κόρκ, Γουέστγουντ, ΜακΝιλ, Ροντρίγκες, Μπαρνς (63′ Βίντρα).

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Τομόρι, Ζουμά, Αλόνσο (63′ Τζέιμς), Κόβατσιστς, Ζορζίνιο, Μάουντ, Γουίλιαν (72′ Χάντσον-Οντόι), Πούλισιτς, Αμπραχαμ (70′ Ζιρού).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected