Κατηγορίες
Super League 1

“Κέρασαν” τη νίκη οι εορτάζοντες Λημνιός και Πέλκας (photos+βαθμολογία)

Ένα ακόμη ρεκόρ “έσπασε” ο ΠΑΟΚ, που κατάφερε να μείνει αήττητος για 21ο παιχνίδι εκτός έδρας!

Νικηφόρα πέρασε από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε 2-0 τον Βόλο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», με τη στήριξη 6.500 φίλων», έφτασε στο «διπλό» χάρη σε τέρματα των Δημήτρη Λημνιού και Δημήτρη Πέλκα, οι οποίοι έχουν τη γιορτή τους. Αυτό ήταν το 21ο παιχνίδι του ΠΑΟΚ εκτός έδρας που έμεινε αήττητος, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ γι’ αυτόν.

Σε ένα Πανθεσσαλικό Στάδιο που θύμιζε… Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα στο παιχνίδι με τον Βόλο. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να απειλήσουν, ενώ οι γηπεδούχοι έψαχναν τις αντεπιθέσεις για να φτάσουν κοντά στην εστία του Ζίφκοβιτς. Ο Μπίσεσβαρ δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των «κυανέρυθρων» με κάποιες εμπνεύσεις του. Στο 29’ όμως συνεργάστηκαν δύο εορτάζοντες για να μπει το γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα και ο Λημνιός με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου, με τον Βόλο να επιχειρεί κάποιες επιθετικές ενέργειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 61’ ένα σουτ του Μπίσεσβαρ, έδιωξε σε κόρνερ ο Γκαραβέλης. Ο Βόλος με την είσοδο του Μάντζη έγινε κάπως πιο απειλητικός, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα γκολ. Στο 71’ ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Λημνιό, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι, απόφαση που ελέγχθηκε από το VAR. Ο Πέλκας ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε αλά… Πανένκα για το 0-2.

Ο Βόλος άγγιξε το γκολ στο 76’, με την κεφαλιά του Μάντζη από κοντά να περνά πάνω από την εστία του Ζίφκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, με τον ρυθμό του αγώνα να έχει πέσει. Στα τελευταία λεπτά, ο Βόλος είχε μια καλή στιγμή με τον Τόρες στο 88’, αλλά ο Ζίφκοβιτς απέκρουσε το σουτ. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς αλλαγή στο σκορ, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μια ακόμα νίκη.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Τόρες, Ατιάτ (54’ Μάντζης), Ζοάο, Γέντρισεκ.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο, Λημνιός (83’ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Στοχ (64’ Πέλκας), Σφιντέρσκι (75’ Άκπομ).

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

H βαθμολογία
Β
1 ΠΑΟΚ 20
2 Ολυμπιακός 19
3 ΟΦΗ 16
4 Ξάνθη 15
5 ΑΕΚ 14
6 ΑΕΛ 9
7 ΝΠΣ Βόλος 9
8 Άρης 8
9 Ατρόμητος 8
10 Παναθηναϊκός 8
11 Αστέρας Τρ. 6
12 Λαμία 4
13 Παναιτωλικός 2
14 Πανιώνιος -2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected