Football League

Χωρίς νικητή το ματς της Βέροιας, αλώβητος από μια δύσκολη έδρα ο Ασπρόπυργος

Δεν ανέδειξη νικητή το σημερινό ματς του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Σε ένα παιχνίδι που όλη η δράση σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος, Βέροια και Ασπρόπυργος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους στις κερκίδες του Σταδίου.

Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν αναγνωριστικά, με τη Βέροια να έχει μεν την κατοχή, χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Παναγόπουλου. Από την άλλη πλευρά οι νεοφώτιστοι έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανασταλτική τους λειτουργία, κλείνοντας σωστά τα επιθετικά ατού της “Βασίλισσας”.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στο στο 26′, το σουτ όμως του Σρέτσκοβιτς έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βοσνιάδη.

Ίδια εικόνα και ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Ζγκούρη έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, η μπάλα είχε τελικό αποδέκτη τον Κάκκο αλλά το σουτ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Μία ακόμη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια, αλλά ο Ζαχαρός δεν κατάφερε να νικήσει τον Βοσνιάδη.

Στο δεύτερο μέρος όμως και με την είσοδο του Σάκη Κανούλα, η Βέροια απέκτησε επιθετική δράση και μάλιστα άνοιξε από νωρίς το σκορ, με δράστη τον νεοεισελθόντα.

Η καλή παρουσία της Βέροιας συνεχίστηκε για περίπου 20 λεπτά, όταν ο Ασπρόπυργος βρήκε τον δρόμο για την ισοφάριση και συγκεκριμένα στο 75΄με “δράστη” τον Βασιλείου.

Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές των γηπεδούχων με τους Μεληκιώτη και Στάμου, χωρίς όμως να αλλάξουν τη μοίρα των “κυανέρυθρων”.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια : Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταΐρης, Βεργώνης, Πέντα (78′ Μεληκιώτης), Χαντζάρας (46′ Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (64′ Σκαθαρούδης)

Ασπρόπυργος : Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Ζαχαρός (76′ Στεβάνοβιτς), Γκατζολάρι (84′ Νικολακάκης), Κάκκο (89′ Καμπούρης), Ζγκούρη, Σρέτσκοβιτς, Βασιλείου

*φωτ. από τη σελίδα της Βέροιας στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected