Κατηγορίες
Super League 2

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Καραϊσκάκης!

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Super League 2, με τον Καραϊσκάκη Άρτας να παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός και να επικρατεί σχετικά εύκολα του Απόλλωνα Λάρισας.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας, κάτω από εξαιρετικές για την εποχή συνθήκες, ωστόσο ξεκίνησε άσχημα καθώς στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο Σουλιώτης σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Κυβελίδη.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δέχτηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες στο ασθενοφόρο που βρισκόταν στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι το σοβαρό και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο Άρτας.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 13′ ο Χατζηστράβος πάσαρε δίπλα στον Γυφτοκώστα που έκανε το διαγώνιο σουτ απο τα όρια της μεγάλης περιοχής, ο Γκέκας απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Τσούτσης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τον γηπεδούχο Καραϊσκάκη.

Στο 29′ οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά ο Κυβελίδης πλάσαρε άουτ.

Ότι δεν πέτυχε όμως ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Πόντου, σημείωσε στο 42′ ο Χατζηστράβος, ο οποίος με πλασέ με τη μία από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Γκέκα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων ανέβασε στροφές και απείλησε άμεσα με τη μείωση του σκορ, καθώς μετά την άστοχη έξοδο του Μέλκα, ο Σκούπρας έκανε το σουτ και ο Καπίας έσωσε πάνω στη γραμμή.

Στο 62′ ο Σιφναίος έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 76′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς ο Μασούρας αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Στο 81′ καταγράφηκε μια ακόμη μεγάλη στιγμή για τον Απόλλωνα, που συνέχισε να πιέζει, ο Τασιούλης σούταρε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας : Μέλκα, Παπανίκου, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου (80′ Καψάλης), Μέτσε, Ψιάνος, Χατζηστράβος, Τσούτσης (60′ Μασούρας), Γυφτοκώστας (72′ Αλμπάνης), Κυβελίδης

Απόλλων Λάρισας : Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Χατζής, Νύκταρης (46′ Σιφναίος), Τασιούλης, Σάντος (46′ Νούσιος), Μπαστακός

*με στοιχεία από το artagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected