Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανέβασε στροφές στο δεύτερο και “καθάρισε” η Σίτι (vid)

Η Άστον Βίλα άντεξε για ένα ημίχρονο αλλά η Σίτι δεν είχε διάθεση για… αστεία. Με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, πήρε τη νίκη με 3-0 και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την Λίβερπουλ που αύριο παίζει με την Τότεναμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι απέφυγε τα χτυποκάρδια από τα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στην Άστον Βίλα. Ο Στέρλινγκ σκόραρε ξανά, το VAR έδειξε γκολ σε περίεργη φάση με τον Ντε Μπρόινε και οι «πολίτες» έφτασαν στο τελικό 3-0. Ξανά το… μπαλάκι της πίεσης στη Λίβερπουλ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Τότεναμ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε πολλή δουλειά μπροστά της με τον τρόπο που παρουσιάστηκε η Άστον Βίλα στον αγωνιστικό χώρο του Etihad. Οι «χωριάτες» με τρομερή άμυνα αλλά και… απειλητική ταχύτητα όταν έβγαινε μπροστά, έβαλε δύσκολα στη Σίτι που κατάλαβε ότι έπρεπε να βρει τρόπο να προκαλέσει έστω και το παραμικρό ρήγμα στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Φερναντίνιο, Στόουνς, Μεντί (73′ Ανχελίνο), Ντε Μπρόινε (76′ Φόντεν), Γκουντογκάν, Σίλβα, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκάμπριελ Ζέσους, Στέρλινγκ (76′ Αγουέρο)

Άστον Βίλα: Χίτον, Γκιλμπέρ, Ένχελς, Μινγκς, Τάργκετ, Νακάμπα, Τρεζεγκέ, ΜακΓκιν, Ντάγκλας Λουίζ, Γκρίλις (84′ Ελ Γκαζί), Γουέσλεϊ (71′ Ντέιβις)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected