Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Σπουδαία εκκίνηση για το Πανόραμα στα δέκατα γενέθλια του!

Σπουδαία νίκη πέτυχε το Πανόραμα στην πρεμιέρα της Α1 γυναικών καθώς επικράτησε επι της Νέας Ιωνίας με 28-25, γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα 10 χρόνια ζωής του.

Πριν από το παιχνίδι, η ομάδα του Πανοράματος θέλοντας να γιορτάσει τα 10 χρόνια ζωής, τίμησε τον προπονητή αλλά και αθλήτριες της πρώτης ομάδας πίσω στο 2009. Η Νέα Ιωνία παρατάχθηκε με ένα πολύ νεανικό σχήμα λόγω των αρκετών τραυματισμών που είχε.

Όπως αναφέρει το e-handball, η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Νέα Ιωνία να έχει ένα μικρό προβάδισμα στα πρώτο τέταρτο του αγώνα. Στη συνέχεια όμως το Πανόραμα βρήκε λύσεις επιθετικά και με την Καραβέλη και την Αμανατίδου έφτασε στην ισοφάριση. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη Νέα Ιωνία να βρίσκεται μπροστά με ένα τέρμα (13-12).

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μέχρι το 50 λεπτό οι δύο ομάδες πήγαιναν κυριολεκτικά χέρι-χέρι στο σκορ καθώς καμία δεν κατάφερε να ξεφύγει. Από το 52ο λεπτό και μετά, η πολύπειρη Προκοπίδου για το Πανόραμα πήρε κάποιες επιθετικές προσπάθειες που τις μετουσίωσε σε γκολ, δίνοντας έτσι ένα σημαντικό προβάδισμα στις γηπεδούχες. Oι φιλοξενούμενες προσπάθησαν αλλά κάποια λάθη απειρίας και κάποιες βιαστικές επιλογές, σε συνδυασμό με την ψυχραιμία που έδειξε η ομάδα του Πανοράματος και τις αποκρούσεις της Κουτσιμάνη στα τελευταία λεπτά έφερε το τελικό αποτέλεσμα.

Το Πανόραμα λοιπόν όχι μόνο ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν με νίκη απέναντι στη Νέα Ιωνία, γιόρτασε και με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του.

HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ – Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ 28-25

Τα πεντάλεπτα: 0-1, 2-4, 5-6, 7-9, 10-11, 12-13 (ημχ.) 14-14, 16-17, 20-19, 23-21, 25-22, 28-25

ΗΟΝDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Έλενα Κουμιτσάρσκα): Κουτσινάκη, Ράτσικα, Σπανού, Αναστασιάδου, Αργυροπούλου 4, Αλυγιζάκη, Τσάρτσιου, Παπαδοπούλου Γ., Κυρικλίδου 2, Αμανατίδου 7, Προκοπίδου 8, Βέλεμ, Τσερέπη 1, Καραβέλη 3, Παπαδοπούλου Α. 2, Κουλούρη 1.

Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ (Μενέλαος Δανήλος): Παπουτσή, Μανιά 3, Φράγκου 5, Καραμάνου 1, Πανούση Χ., Καρέλα, Κολλύρη, Πανούση Σ., Ντιμτσούδη 1, Κεπεσίδου 5, Βασιλείου 9, Ζένελι 1, Νταμπέφσκα, Χριστοπούλου, Χρυσοκέντη, Σακιζλή.

Διαιτητές: Γράψας-Θεοδοσίου, Δίλεπτα: 7-7, Πέναλτι: 5/5-6/8, Κόκκινη κάρτα: Κυρικλίδου 51.44 (τρία δίλεπτα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected