Κατηγορίες
Basket

Εντυπωσιάζει το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στην Πάτρα! (vid)

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην Πάτρα και σας παρουσιάζει το Promitheas Park, το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα που έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και ανταγωνίζεται τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Προμηθέας, Βαγγέλης Λιόλιος ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα έπειτα από τον περσινό εντός έδρας αγώνα των Πατρινών με τη Βίρτους Μπολόνια: «Φέτος μας λένε ότι είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του Basketball Champions League… E, του χρόνου θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του EuroCup». Προφανώς κι αυτό είναι το πρωτεύον σε μια τέτοια περίπτωση, στην περίπτωση δηλαδή ενός παράγοντα που ουδέποτε είχε απεγνωσμένη ανάγκη για προσοχή αλλά εισήγαγε νηφάλιο μπασκετικό λόγο, έχει θέσει πλάνο πενταετίας και βλέπει τον Προμηθέα Πατρών να κάνει άλματα προόδου χρόνο με τον χρόνο, με ορίζοντα τη συμμετοχή στην EuroLeague.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πατρινών έχει κάθε λόγο να κομπάζει, όχι μόνο για τη συμμετοχή της ομάδας στους περσινούς τελικούς της Basket League, ούτε καν για το πρόσφατο 78-69 επί της Βίρτους. Περισσότερο έχει να υπερηφανεύεται για το νεόδμητο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα, ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη σε επίπεδο ακαδημιών μπάσκετ που παρέχει κυριολεκτικά τα πάντα! Σε μία έκταση 2.500 τετραγωνικών μέτρων, με τρία γήπεδα μπάσκετ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και εργαστήριο εργομετρικών (Promitheas Lab), οι Πατρινοί σχεδιάζουν το αύριο του Προμηθέα και του ελληνικού μπάσκετ, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε όλους εκείνους τους παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη ενός αθλητή!

To gazzetta.gr βρέθηκε στο Promitheas Park και ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Πατρινών όπου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας και ο team manager της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνος του προγράμματος «Νους», Θανάσης Σουφλιάς ανέλυσαν το πλάνο, τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected