Κατηγορίες
Football League

Σάκης Θεοδοσιάδης : «Το σημερινό αποτέλεσμα και αυτό στην Καβάλα βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Η ευθύνη είναι δική μου»

Την ευθύνη για τη νέα απώλεια βαθμών της Βέροιας με τον Ασπρόπυργο ανέλαβε ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Στο άγχος και την πίεση που νιώθουν οι παίκτες της Βέροιας απέδωσε τη νέα γκέλα της Βέροιας ο Σάκης Θεοδοσιάδης, με την ομάδα του να μένει στο 1-1 με τον Ασπρόπυργο.

Αναλυτικά ο Θεοδοσιάδης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Γιώργο Βαζάκα για τα καλά του λόγια. Είναι τιμή για μένα να κάθομαι δίπλα του. Τον είχα προπονητή ο οποίος είναι από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή, οργανωμένη, σκληρή, ομάδα, πολύ επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση και όλα αυτά φάνηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ένα παιχνίδι για εμάς που είχε μεγάλη νευρικότητα, παρόλο που προσπαθήσαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με την κυκλοφορία της μπάλας.

Σήμερα παρουσιαστήκαμε με πολύ άγχος, πολύ πίεση για το αποτέλεσμα, κάτι που το δουλεύουμε στην καθημερινότητα και δεν υπάρχει στις προπονήσεις. Ίσως το αποτέλεσμα αυτό να έχει αγχώσει, να έχει πιέσει τους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα εσωτερικό θέμα το οποίο πρέπει να το λύσουμε εμείς και τα ίδια τα παιδιά, γιατί είμαστε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα το οποίο απαιτεί διάρκεια και διαχείριση τέτοιων αποτελεσμάτων και δείχνει το DNA των ομάδων, πόσο μεγάλη είναι και τα ξεπερνάει στο τέλος.

Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό για εμάς. Και το σημερινό αποτέλεσμα και αυτό στην Καβάλα βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Η ευθύνη είναι δική μου. Έχουμε μια απαιτητική βδομάδα, την Τρίτη στα Γιάννινα για το κύπελλο και την άλλη Δευτέρα με το Αιγάλεω. Η εικόνα της ομάδος στις προπονήσεις είναι τελείως διαφορετική και δεν είναι δικαιολογία. Είναι μια πραγματικότητα.

Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, με ομάδες που θα είναι πολύ καλά οργανωμένες στην άμυνα και θα παίζουν καλά την αντεπίθεση. Εκεί πρέπει να βρούμε τις λύσεις, να ηρεμήσουν οι παίκτες για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε πιο καλά στο επιθετικό κομμάτι.

Παρότι η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που πρέπει, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Πιστεύαμε ότι θα υπήρχε ψυχολογική ανασύνταξη ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί το παιχνίδι τα υπόλοιπα λεπτά, αλλά δυστυχώς ο αντίπαλος με τις αντεπιθέσεις κατόρθωσε να πετύχει ένα γκολ.

Τα κεφάλια ψηλά, δουλειά και από τους παίκτες, κι από εμάς εξαρτάται να λύσουμε αυτό το κομμάτι με το άγχος και της έντονης πίεσης που είδα σήμερα, γιατί το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση για τον τρόπο επίθεσης: «Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν υπήρχαν γρήγοροι συνδυασμοί στην επίθεση, ούτε και σουτ προς την αντίπαλη εστία από μεσαία και μακρινή απόσταση. Στο τελευταίο μισάωρο και με τις αλλαγές που κάνε, δημιουργήσαμε πολλές πλαγιοκοπήσεις, ειδικά από την δεξιά μας πλευρά, ανεξάρτητα αν οι σέντρες δεν ήταν σωστές, ποιοτικές. Όπως επίσης δημιουργήσαμε δύο, τρία σουτ με τον Μεληκιώτη και κάποιους άλλους παίκτες. Προσπάθησαν τα παιδιά να διασπάσουν την αμυντική, καλή, λειτουργία που είχε ο αντίπαλος».

*απόδοση : Fl News

error: Protected