Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας : “Η ευκαιρία στους νέους”

Δελτίο τύπου στα ΜΜΕ απέστειλε η ΑΕΠ Βέροιας, με το οποίο αναφέρει πως η φετινή προσπάθεια στην Α Ερασιτεχνική συντελείται με την παρουσία πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών.

Χαρακτηριστικό είναι πως στον τελευταίο αγώνα με τον Αστέρα Τριποτάμου, η ομάδα χρησιμοποίησε 11 παίκτες κάτω των 20 ετών, πέντε εκ των οποίων ήταν βασικοί.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου :

“Η Α.Ε.Π. Βέροιας, αγωνιζόμενη στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της και συνεχίζει να εμπιστεύεται και να αξιοποιεί νεαρούς, ταλαντούχους και με προοπτική ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα – στον αγώνα του Σαββάτου 26/10/2019 με τον Αστέρα Τριποτάμου- έχοντας στην αποστολή της 11 παίκτες κάτω των 20 ετών, εκ των οποίων οι 5 ήταν και στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Ο πιο μικρός σε ηλικία βασικός παίκτης της Α.Ε.Π. ήταν ο Χοχλιούρος Κ. (γιος του επιχειρηματία Χοχλιούρου Σοφοκλή), γεννημένος το 2005.

Η Α.Ε.Π. Βέροια θα συνεχίσει να εμπιστεύεται και να προωθεί νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχοντας οδηγό την ιστορία και τις επιτυχίες του παρελθόντος.

Επισυνάπτεται η αποστολή της Α.Ε.Π. στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τριποτάμου. Με αστερίσκο οι παίκτες κάτω των 20 ετών.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected