Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επιβλητικός ο Μακεδονικός, πέρασε με τρία γκολ από τη Μηχανιώνα

Με μια σπουδαία εμφάνιση στη Νέα Μηχανιώνα, το συγκρότημα του Ανδρέα Παντζιαρά επιβλήθηκε του τοπικού Ποσειδώνα με σκορ 3-0.

Διατηρώντας ψηλά τον πήχη όσον αφορά στην αμυντική λειτουργία και όντας ψύχραιμοι και ουσιαστικοί στις επιθετικές τους ενέργειες, οι παίκτες του Μακεδονικού σκόραραν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο σε διάστημα πέντε λεπτών: αρχικά, στο 25′, από σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Τσουκάνης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση της αντίπαλης άμυνας και άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια, από εκτέλεση κόρνερ του Καράμπελα, ο Σάββας έκανε το 0-2.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (52′), ο Μακεδονικός έκανε και το 0-3 με ασίστ του Παπαδόπουλου και ωραίο σουτ του Καράμπελα, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του και βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι.

Αξίζει να αναφερθεί η μεστή εμφάνιση του νεαρού Αντωνιάδη, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μακεδονικός παραμένει για έκτο σερί παιχνίδι αήττητος, διατηρώντας συνολικά επί 628 λεπτά ανέπαφη την εστία του.

Συνθέσεις

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Σταυρίδης, Χατζηβασιλειάδης (78′ Δεληζάνος), Αναγνώστης, Μπιμπισίδης, Λαγόντζος (60′ Προσκυνητόπουλος), Βασαΐτης, Κακουλίδης (60′ Χατζηστογιάννης), Δημητρακόπουλος, Αζούδης (40′ Κωνσταντίνου), Χαρίσης, Ξανθόπουλος

Μακεδονικός: Γρηγοριάδης, Σάββας, Τσιαμπάζης, Ανδρέου, Χατζηκωνσταντίνου, Δοϊρανλής, Πολυζωίδης (70′ Αντωνιάδης), Καράμπελας (61′ Τράικος), Παπαδόπουλος (57′ Μπαρδούσι), Τσουκάνης, Κωνσταντινίδης (82′ Τσάνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected