Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Με το…ενάμιση πόδι στην 6η φάση του Κυπέλλου ο Πανιώνιος (photos)

Ο Ολυμπιακός Βόλου λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τους «κυανέρυθρους» στο στάδιο «Αλκαζάρ».

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα στο πρώτο 45λεπτο κόντρα στην ομάδα της Νέα Σμύρνης, η οποία δεν κατάφερε να δημιουργήσει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάποιο τέρμα.

Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν σε τρία τέρματα, με τους Εμμανουηλίδη (57’-88’) και Οικονομίδη (64’), παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης, αλλά και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, με τον Ολυμπιακό Βόλου να χάνει σπουδαία ευκαιρία, με τον Κόλα, όταν η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Μαλέρμπ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του κεντρικού μέσου των «ερυθρόλευκων» από την αριστερή πλευρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος ανέβασε αισθητά την απόδοσή του. Αρχικά, άνοιξε το σκορ στο 57’ (0-1), με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμμανουηλίδη.

Στο 64’ ο Οικονομίδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 0-2, ενώ ο Εμμανουηλίδης με κοντινό πλασέ στο 88’ έκανε το 0-3, που ήταν και το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Χρήστος Καρακώστας, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης, Τζέφερσον (53’ Καρακώστας), Βοσνακίδης, Γραικός, Δεινόπαπας (63’ λ.τρ. Πριόνας), Κόλα, Κουτσιανικούλης (66’ Κλεμέντε), Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Τσίτας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Λυμπεράκης (72’ Σαραμαντάς), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Ρέντζας (46’ Παπαγεωργιου), Κόρμπος (68’ Τσιλούλης), Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος, Κιάκος, Γρίβας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected