Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μετά από καιρό “πενταρέ” για τη Ρεάλ! (vid)

Το «χαστούκι» από την Μαγιόρκα, σε συνδυασμό με την αναβολή του clasico, έδωσαν την ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης να ανασυνταχθεί και να βρει την αυτοπεποίθησή της.

Οι «μερένγκες» διέλυσαν με 5-0 την ουραγό Λεγανές, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα.

Πέντε διαφορετικούς σκόρερ είχε η ομάδα του Ζιντάν, η οποία με δύο γκολ… από τα αποδυτήρια έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι από πάρα πολύ νωρίς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μπενζεμά, που είναι και ο φετινός ηγέτης της ομάδας. Ο Γάλλος φορ κέρασε τα δύο πρώτα γκολ σε Ροντρίγκο (7′) και Κρόος (8′), για να βάλει με πέναλτι το δικό του και να ολοκληρώσει το καρέ (69′). Ετσι έφτασε τα επτά γκολ και τις τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα.

Ενδιάμεσα (24′) είχε σκοράρει με πέναλτι και ο Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της Ρεάλ είχε αστοχήσει στο πρώτο που είχε εκτελέσει ως Μαδριλένος, αλλά έχει ευστοχήσει και στα 15 διαδοχικά που ανέλαβε έκτοτε. Στις καθυστερήσεις βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με τη Ρεάλ στη La Liga και ο Γιόβιτς.

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος (62′ Μόντριτς), Βαλβέρδε (75′ Ισκο), Ροντρίγκο, Αζάρ, Μπενζεμά (70′ Γιόβιτς)

Λεγανές (Λουίς Θεμπράνος): Σοριάνο, Ομερούο, Μπουστίνθα (72′ Ροσάλες), Σίλβα, Ταρίν, Κ. Ροδρίγκεθ (56′ Ρέθιο), Αουαζίεμ, Ο. Ροδρίγκεθ (66′ Ρουιμπάλ), Ριβέρα, Μπρέθγουεϊτ, Εν-Νεσίρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected