Αθλήματα

Συνεχίζουν στα διπλά Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφεραν να προκριθούν στον 2ο γύρο του δυνατού τουρνουά των 60.000 δολαρίων της Ασουνσιόν στην Παραγουάη, αλλά αμφότερες πέτυχαν νίκες στα διπλά.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Γραμματικοπούλου γνώρισε την ήττα από την Teliana Pereira με 6-3, 6-2 στον 1ο γύρο του Centenario Open των 60.000 δολαρίων.

Στον 1ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης της Ασουνσιόν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία ηττήθηκε από τη Χιλιανή Barbara Gatica, με 6-3, 6-1.

Στα διπλά πάντως και οι δυο Ελληνίδες παίκτριες θα συνεχίσουν τις πορείες τους. Η Παπαμιχαήλ και η Nadia Podoroska από την Αργεντινή, κέρδισαν τις Emiliana Arango και Lara Escauriza, με 6-4, 6-1.

Η Γραμματικοπούλου και η Μεξικανή Renata Zarazua, απέκλεισαν με τη σειρά τους τις Irene Burillo Escorihuela και Ana Sofia Sanchez, με 7-5, 7-6 (3).

Στα προημιτελικά, η Παπαμιχαήλ και η Podoroska θα αντιμετωπίσουν την Καζάκα Anna Danilina και την Ελβετίδα Conny Perrin, Νο.3 στο ταμπλό, ενώ Γραμματικοπούλου και Zarazua θα παίξουν με τη Βενεζουελανή Andrea Gamiz και την Ισπανίδα Georgina Garcia-Perez, No.2 στο ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected