Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Το εκπληκτικό γκολ του Τασουλή έκρινε το ματς στα Περιβόλια

Προβάδισμα πρόκρισης για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα της Αρκαδίας, χάρη σε ένα εξαιρετικό σε έμπνευση τέρμα του Τασουλή στο 51ο λεπτό, πήρε τη νίκη στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά και πήρε το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι θετικό πρόσημο στην εμφάνιση τους, αν και το μυαλό όλων είναι βεβαίως και στο επερχόμενο τοπικό ντέρμπι με την ΠΑΕ Χανιά για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Το φιλμ του αγώνα :

13′ Ο Κρέσπι με σέντρα από τα δεξιά έβγαλε για τον Χαουρέγκι ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μαντζάρης απομάκρυνε.
20′ Καλό σουτ από τον Κρέσπι, απομάκρυνε με γροθιές ο Μαντζάρης
24′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μίλι μετά από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το σουτ, όμως ο Μιχαήλ απομάκρυνε σε κόρνερ.
41′ Ο Παπαδόπουλος ήταν έτοιμος για να πλασάρει τον Μιχαήλ, ωστόσο ο Τασουλής τελευταία στιγμή έβαλε το πόδι του και έκοψε τον επιθετικό του Πλατανιά.
51′ ΓΚΟΛ! Με ένα δυνατό αριστερό σουτ ο Τασουλής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Μαντζάρη να μην μπορεί να αντιδράσει.
75′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Νίλι γίνεται δέκτης της μπάλας μετά από σέντρα αλλά το τελείωμα του ήταν άστοχο, από κοντινή απόσταση.
77′ Τρομερή επέμβαση από τον Μιχαήλ. Ο Λουκίνας από πλάγια θέση έκανε το πλασέ, ωστόσο ο πορτιέρε του Αστέρα του είπε “όχι”.
89′ Από καλή θέση ο Χαουρέγκι πλάσαρε στην κίνηση με την μπάλα να περνάει άουτ.
90+2′ Εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους, ο Λουκίνας έκανε την προβολή μέσα από την μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

Πλατανιάς : Μαντζάρης, Ουές, Νιαυραδάκης (65′ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Σάαντο, Μποτσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (65′ Νέιρα), Λεωνιδόπουλος, Νίλι, Παπαδόπουλος (75′ Λουκίνας)

Αστέρας Τρίπολης : Μιχαήλ, Κώτσιρας (74′ Κώτσιρας), Παναγιώτου, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας (17′ λ.τ. Τασουλής), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (65′ Δουβίκας), Χαουρέγκι

*με πληροφορίες από το arcadiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected