Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Αυτή τη φορά ο Τζόκοβιτς “κλείδωσε” τον Τσιτσιπά (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει αυτή την φορά το εμπόδιο του εξαιρετικού σήμερα Novak Djokovic, με τον Σέρβο να παίρνει τη νίκη με 2-0 και να πανηγυρίζει την είσοδο του στην 4άδα του Paris Rolex Masters.

Όπως αναφέρει το tennisnews, μετά από περίπου 1 μήνα και την μάχη στην Σαγκάη, ο Novak Djokovic πήρε την ρεβάνς από τον Στέφανο Τσιτσιπά, κερδίζοντας με 6-1, 6-2, στα προημιτελικά του Παρισιού.

Ο Novak Djokovic κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα σήμερα απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Πολύ γρήγορα ο Σέρβος στο 1ο σετ έκανε διπλό break, ξεφεύγοντας με 5-0, είχε μάλιστα και 3 μπάλες για να κλείσει το σετ στο σερβίς του Τσιτσιπά ωστόσο δεν τα κατάφερε, χάνοντας το μοναδικό του game. Μετά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έκλεισε μετά από 27 λεπτά το σετ με 6-1.

Στο 2ο σετ ο Nole έχοντας το momentum συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, κάνοντας και πάλι διπλό break στο 3ο και 5ο game, παίρνοντας προβάδισμα με 5-1.

Χωρίς να απειληθεί και πάλι από τον Στέφανο, ο Nole έκλεισε το σετ με 6-2, και πήρε την πρόκριση του στα ημιτελικά του τελευταίου κατά χρονική σειρά Masters της χρονιάς.

Αυτή είναι η 2η νίκη του Djokovic απέναντι στον Στέφανο σε 4 αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι 2 τενίστες. Όλες οι αναμετρήσεις τους είναι σε τουρνουά της σειράς ATP Masters 1000.

Για 6η φορά ο 32χρονος κάτοχος 16 Grand Slam θα βρεθεί στα ημιτελικά του Paris-Bercy εκεί όπου διεκδικεί τον 5ο τίτλο του.

Συνολικά ο Djokovic έχει κατακτήσει στην καριέρα του 33 τουρνουά της σειράς ATP Masters 1000, 2 λιγότερα από τον κορυφαίο στην συγκομιδή Rafael Nadal.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε σε προημιτελικά Masters για 5η φορά στην καριέρα του, ενώ σε λίγες μέρες ο Έλληνας τενίστας Νο.7 του κόσμου θα δώσει το παρόν για 1η φορά στην καριέρα του στο ATP Finals που θα γίνει στο Λονδίνο.

Για μια θέση στον τελικό του Παρισιού, ο Nole θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov που επικράτησε νωρίτερα του Cristian Garin, με 6-2, 7-5.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected