Κατηγορίες
Super League 2

Σημαντικός βαθμός του Απόλλωνα Λάρισας σε μια δύσκολη έδρα (vid)

Ένα θετικό αποτέλεσμα απέσπασε ο Απόλλων Λάρισας στη Δράμα κόντρα στην τοπική Δόξα την Παρασκευή (1/11), στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε την 3η αγωνιστική της Super League 2 (0-0).

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, η ομάδα της Θεσσαλίας ήταν καλή και θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη και τη νίκη.

O Απόλλων απείλησε πρώτος στο ματς με το δοκάρι του Τασιούλη στο 3′ ενώ στην επαναφορά ο Μένγκας απέκρουσε το σουτ του Λίταινα. Στη συνέχεια η Δόξα πήρε τον ρυθμό δεν απείλησε αλλά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στην επανάληψη η Δόξα είχε δύο σουτ με Ιωαννίδη και Χαμοντ στο 49′ και στο 60′ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο φιλοξενούμενος Απόλλων έβγαλε κούραση στο παιχνίδι (προερχόταν από την επική ανατροπή επί της Ξάνθης στο Κύπελλο) αλλά απείλησε με τη κεφαλιά του Γκουστάβο στο 67′.

Στα τελευταία λεπτά καμία ομάδα δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση και ικανότητα να απειλήσει με στόχο το γκολ της νίκης. Το 0-0 έμεινε ως το τέλος με τον Απόλλωνα να παίρνει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Ανυφαντακής): Μένκα, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Πινδώνης, Χάμοντ, Κρητικός (67´ Αποστολίδης (76´ λ.τ Αναστασίου), Κόντος (72´ Ρόβας), Ιωαννίδης.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κωστούλας, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ναζίμ (74´ Μπρέμπου), Λίταινας, Τασιούλης (51´ Νύκταρης), Γκουστάβο, Μπαστακός.

φωτ. sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected