Football League

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Ρόδου

Δεν ανέδειξε νικητή το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Διαγόρα που έγινε στο «Οικονομίδειο».

Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1–1 και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο μεγαλύτερο του διάστημα και δεν είχε η αλήθεια να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο για να το παρακολουθήσει.

Ο Ιάλυσος έδειξε να μπαίνει καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Διαγόρα να ισορροπεί στη συνέχεια και τελικά να ανοίγει το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Οι «ερυθροκίτρινοι» έδειξαν να πατούν καλύτερα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, φθάνοντας μάλιστα πολύ γρήγορα στην ισοφάριση.

Η ποιότητα και ο ρυθμός του αγώνα από εκεί και πέρα έπεσαν χωρίς να γίνει κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό στο παιχνίδι και τις δυο ομάδες να παίρνουν την ισοπαλία.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τριποτσέρης (88’ Τερζίου), Μαραγκουδάκης, Γιώργου, Χειμωνέττος (82’ Κουγιός), Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Σερτζίνιο (66’ Αυγενικού), Χατζηδίμπας

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρη (91′ Μκρτσιάν), Μπελέρης (73’ Αθανασίου), Μπουρλάκης (64’ Γλυνός), Μπαρμπαρούσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected