Football League

Βέροια με χαρακτήρα, 3-1 το Αιγάλεω!

Πειστική εμφάνιση από τη Βέροια, που επικράτησε με 3-1 του Αιγάλεω και πήρε βαθμολογική (αλλά και ψυχολογική) ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μπροστά σε 500 περίπου θεατές (50 εξ αυτών από τους φιλοξενούμενους), η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ξεκίνησε ιδανικά και με τέρμα σχεδόν από τα…αποδυτήρια, πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Ο Πέντα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κανούλας βρήκε όσο χρειαζόταν τη μπάλα και ο Μουρατίδης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα του Σικαλιά.

Από το σημείο αυτό όμως και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, το Αιγάλεω ανέβασε στροφές, ισορρόπησε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29′ όταν ο δραστήριος Ντιατά έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Αλέξανδρος Ζούρκος στην προσπάθεια του να απομακρύνει, την έστειλε στα δίχτυα του εμβρόντητου Βοσνιάδη.

Στο 35′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Συριόπουλο, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου ανήκει στη “Βασίλισσα” όταν ο Πέντα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κανούλας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο έδαφος προ της γραμμής.

Στο 60′ η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπλέτσα από τον Τσιλιγκίρη, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Ο Κανούλας μετά από δύο εκτελέσεις (ο ρέφερι διέταξε επανάληψη), έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 88′ το Αιγάλεω είχε σπουδαία ευκαιρία με τον Σπυρόπουλο, αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά από το δοκάρι του Βοσνιάδη.

Ένα λεπτό αργότερα όμως τα πάντα κρίθηκαν στην αναμέτρηση, όταν ο Βεργώνης βρήκε τον Χαντζάρα στην αντεπίθεση και με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια : Βοσνιάδης, Ζούρκος Α., Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος, Πέντα (56′ Σκαθαρούδης), Ζούρκος Ν., Μεληκιώτης (56′ Χαντζάρας), Σιμόνι, Κανούλας (69′ Βεργώνης).

Αιγάλεω : Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψανής, Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης, Μπαξεβάνος (74′ Τσαφταρίδης), Ντιατά (65′ Πετρόπουλος), Κατσικογιάννης, Τσίτσαρης (66′ Μάρτινς).

*φωτ. από τη σελίδα του ΝΠΣ Βέροια στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected