Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Μεγάλο «διπλό», με ανατροπή για τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να φύγει, με τεράστιο «διπλό» από την Καλαμάτα.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο 32’, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πετύχουν ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τη δύσκολη έδρα της «Μαύρης Θύελλας».

Οι ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου μπήκαν ψυχωμένοι στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας, δείχνοντας πως είχαν μεγάλη «δίψα» για νίκη και τελικά κατάφεραν να κερδίσουν με 1-2 τους γηπεδούχους. Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως το νικητήριο γκολ σημείωσε, ο Τσίτας, ο οποίος δικαίωσε την επιλογή – έμπνευση του προπονητή του, Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος τον πέρασε στο παιχνίδι τέσσερα λεπτά πριν χριστεί σκόρερ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0), με κοντινό σουτ του Αλεξόπουλου στο 32’. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Βόλου που ήταν ανώτερος στο πρώτο 45λεπτο, σκόραρε με τον Ντούνη στο 40’, ο οποίος έκανε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, η Καλαμάτα έμεινε με δέκα παίκτες στο 70’, λόγω αποβολής του Κωνσταντινόπουλου, ενώ στο 79’ ο Τσίτας διαμόρφωσε, με κοντινό πλασέ, το τελικό 1-2.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος Δήμος, Κωνσταντινόπουλος, Ζαχαρόπουλος Ιντζίδης, Οσμανάγκιτς, Βουκμίροβιτς  (80’ Κασβιρόπουλος), Στεργίδης, Κουϊρουκίδης (73’ Ράκιτς), Αλεξόπουλος, Μπάμπης (66’ Τζόκιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Σκοπελίτης (46’ λ.τρ. Κόλα), Κουτσιανικούλης, Ντούνης (88’ Ρόκας), Πόζογλου (75’ Τσίτας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected