Κατηγορίες
Football League

Στην κορυφή η Καβάλα, 4-1 τον Θεσπρωτό

Η Καβάλα διέλυσε 4-1 τον Θεσπρωτό και ανέβηκε στην πρώτη στην κορυφή της Football League (μαζί με Ιεράπετρα και Βέροια), μετά την ήττα της Καλαμάτας από τον Ολυμπιακό Βόλου (1-2).

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Καλαμάτας η Καβάλα. Οι… αργοναύτες επικράτησαν με το επιβλητικό 4-1 του Θεσπρωτού και ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς όσους έχουν και οι ΟΦ Ιεράπετρας και Βέροια. Από την άλλη ο Θεσπρωτός παρέμεινε στους 4 και βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γραβριηλίδη στο 26′, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 43′ με τον Ντάλα Κόστα, γκολ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί πετυχαίνοντας ακόμα τρία γκολ. Αρχικά ο Βόσαλικ με πέναλτι στο 66′ έκανε το 2-1, ο ίδιος παίκτες 7 λεπτά αργότερα έκανε το 3-1, για να έρθει ο Παπαδόπουλος στο 79′ και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Συνθέσεις

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ (73′ Αρναούτογλου), Ορφανίδης (60′ Καθάριος), Στίκας, Μαϊδανός, Β. Παπαδόπουλος (78′ Μαρκόπουλος), Χαντί.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Δημητρούλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Βιγιαφάνε, Κολτσίδας, Γώγος (70′ Κωνσταντίνου), Ραμίρεζ (87′ Γκέκας), Κολλάς, Νταλά Κόστα (80′ Μπίκας).

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected