Football League

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦ Ιεράπετρας και “πάτησε” κορυφή!

Επέστρεψε στις νίκες ο ΟΦΙ που επικράτησε εκτός έδρας της Τρίγλιας με 2-0 κι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. Από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο για την Κρητική ομάδα, σκόραραν οι Μηνάς – Παπαδόπουλος.

Οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου ευτύχησαν να προηγηθούν με την έναρξη του αγώνα. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μηνάς με μακρινό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΟΦ Ιεράπετρας (0-1). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν με σχετική ευκολία το προβάδισμα για να έρθει ένα ακόμη μακρινό σουτ, στο 72ο λεπτό, από τον Παπαδόπουλο και να “σφραγίσει” τη νίκη της Κρητικής ομάδας (0-2).

Στο τελευταίο τέταρτο η Τριγλία αγωνίσθηκε με 10 παίκτες καθώς αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Μενικάλι, με τον Κώστα Γεωργιάδη να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές. Την επόμενη (7η) αγωνιστική ο ΟΦΙ υποδέχεται την Καβάλα, με την οποία συγκατοικεί στην κορυφή.

Συνθέσεις

ΠΟ Τρίγλιας (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μενικάλι, Κουρέλλας, Σγουρής (37′ Πότσι), Μιλκούδης, Μπουλγκουρίδης (68′ Ευθυμιάδης), Παπαδημητρίου, Έππας (62′ Μαντζίρης), Ζορμπάς, Ντούνγκα, Λεμονής.

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Μηνάς, Μπάμπης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Παπαδόπουλος (80′ Μέμος), Αναστασόπουλος.

*με στοιχεία από το athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected