Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Δεν βόλεψε κανέναν η ισοπαλία στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ αλλά ο Μπαράλες από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο Αγρίνιο. Πολλή βροχή και… VAR χαρακτήρισαν το ματς.

Πολύ σκληρός για να ηττηθεί. Ή μάλλον πολύ… αδιάβροχος για να φύγει από το Αγρίνιο με άδειες τις αποσκευές του.

Ο Αστέρας Τρίπολης, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18′ με τον Μαρσιάλ (χρειάστηκε το VAR), αλλά ο Μπαράλες από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μέτριο το δεύτερο ημίχρονο, όπου όποια ομάδα έβαζε κι άλλο γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Δεν τα κατάφερε καμία κι έτσι το “Χ” είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, μιας η πολλή βροχή έκανε δύσκολη τη ζωή των παικτών.

Η ομάδα της Τρίπολης παραμένει αήττητη για 4ο σερί ματς (μαζί και το Κύπελλο) και είναι στους 10 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός από την άλλη ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη, μετρώντας τρεις ισοπαλίες.

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίεντσεντ, Ταχάρ (67’ Ταχάρ), Μιμίτο (76’ Ντουάρτε), Ντάλσιο, Ντίας, Μπαΐροβιτς (60’ Αρίγμπι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (72’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ (90+1′ Σίτο), Καπίγια, Μπαράλες (83’ Χαουρέγκι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected