Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Ανακοίνωση προεπιλογής μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας

Κάλεσμα από την ΕΠΣ Ημαθίας για την επιλογή των παικτών που θα στελεχώσουν φέτος τις Μικτές ομάδες του Νομού.

Αναλυτικά :

«Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας και την Τεχνική Επιτροπή της ανακοινώνονται τα εξής:

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 14:45 θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό Κέντρο Παλατιτσίωνη πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών των Μικτών Ομάδων Κ-12 και Κ-14 της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, υπό την επίβλεψη των Ενωσιακών Προπονητών κ.κ. ΔΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και ΚΕΡΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ αντίστοιχα, ενόψει της συμμετοχής των ομάδων μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-12 και Κ-14 της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020.

Η πρώτη αυτή συγκέντρωση θα έχει χαρακτήρα προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τη συγκρότηση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της Ένωσης μας. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται όλα τα Σωματεία να μεριμνήσουν, ώστε να ειδοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές που έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για στελεχώσουν το δυναμικό των εν λόγω ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ-12 και Κ-14, βάσει της Προκήρυξης της Ε.Π.Ο., έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που δικαιούνται να αγωνιστούν στις Ελληνικές Εθνικές Ομάδες, με χρονολογία γέννησης, για την ομάδα Κ-12 τα έτη 2008-2009 και για την ομάδα Κ-14 τα έτη 2006-2007.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές καλούνται να παρευρεθούν στον χώρο της προπόνησης με ποδοσφαιρικά παπούτσια και αθλητική περιβολή κατά την προαναφερόμενη ώρα.»

error: Protected